Millet İttifakı’ndan iki partiye davet!

Millet İttifakı’ndan iki partiye davet!
NotHaber

Millet İttifakı’nın iki kurmayından DEVA ve Gelecek partilerine ittifak daveti yapıldı.

Millet İttifakı’nın paydaşlarından CHP ve İYİ Parti’nin kurmaylarından DEVA ve Gelecek partilerine davet geldi. İlk davet İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem’den geldi. İttifaka dahil olup olmama kararının DEVA ve Gelecek partilerinin genel başkanları ile siyasi organların karar vereceğini belirten Erdem, “Tabi ki biz DEVA ve Gelecek partilerinin Millet İttifakı’nda olmasını isteriz ve arzu ediyoruz. İki partiyle ortak paydamız parlamenter sisteme geçiş. Bu çok büyük bir ortak payda” dedi.

ÖZTRAK: İTTİFAKIMIZ İÇİNDE GÖRMEK İSTERİZ

İkinci davet de CHP Sözcüsü Faik Öztrak’tan geldi. Bir gazeteci tarafından İYİ Parti’li Bahadır Erdem’in daveti hatırlatılınca Öztrak “Biz de tabi ki arzu ediyoruz. Biz demokrasiden yana olan, demokrasi mücadelesi veren, ülkeye yeni ve güçlü bir parlamenter sistemi getirmek için mücadele eden tüm partileri yanımızda, ittifakımız içinde görmek isteriz” diye konuştu.

ESED-KILIÇDAROĞLU GÖRÜŞME İDDİASINI YALANLADI!

Öte yandan eski CHP Milletvekili Barış Yarkadaş'ın "Beşşar Esed'in Suriye konusunu görüşmek üzere CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Şam'a davet ettiği" iddiasına ilişkin soruya karşılık da Öztrak, “Yok böyle bir mektup. Nereden çıkıyor anlamış değiliz ama böyle bir mektup yok” yanıtını verdi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz