Millet İttifakı nikahta

Millet İttifakı nikahta
NotHaber

İYİ Parti Lideri Meral Akşener ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu genç bir çiftin nikahında şahitlik yaptı.

Millet İttifakı’nın iki lideri bir çiftin Nikah şahidi oldu. İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanı Metin Ergun'un oğlu İlteriş Ergun, Almaş Bakiyev ile evlendi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu çiftin düğününe katıldı. Nikah vakti geldiğinde Meral Akşener ve Kemal Kılıçdaroğlu nikah şahidi oldu.

MERAL AKŞENER: BURADA GENEL BAŞKAN DEĞİL AİLE BÜYÜĞÜYÜM

Meral Akşener genç çifte mutluluklar dilerken “Burada İYİ Parti genel başkanı kimliğimle bulunmuyorum. İlteriş bana Meral teyze diyor. Kendisini 8 yaşından beri tanıyorum. Dolayısıyla aile büyüğü olarak buradayım. İki evladımıza da mutluluklar diliyorum. Allah onları bir yastıkta kocatsın” dedi.

MERAL AKŞENER’DEN KEMAL KILIÇDAROĞLU’NA JEST

Akşener, bu sırada yanında bulunan Kemal Kılıçdaroğluna’da dönerek “Aile cüzdanını vermek üzere genel başkanımız Kılıçdaroğlu beyfendiye veriyorum” diyerek minik bir jest yaptı. Kılıçdaroğlu, Meral Akşener’e teşekkür ederek “Doğal olarak evlilik cüzdanını evin hanımına teslim edeceğiz. Ömür boyu mutluluklar dilerim” diyerek aile cüzdanını gelin hanıma uzattı. Daha sora yüzük takma merasimine geçildi. Damadın yüzüğünü Kemal Kılıçdaroğlu, gelinin yüzüğünü ise Meral Akşener aynı anda taktı. Nikah'ta Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş'da yer aldı. 

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz