Meral Akşener duymasın! Kemal Kılıçdaroğlu’ndan vaat resitali!

Meral Akşener duymasın! Kemal Kılıçdaroğlu’ndan vaat resitali!
NotHaber

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Kırklareli’deki muhtarlarla olan buluşmasına bir cumhurbaşkanı adayı edasıyla vaatlerini tek tek sıraladı.

‘Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı kim olacak?’ tartışmaları bir taraftan sürerken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı adayı gibi vaatlerini sıralamaya devam ediyor.

VAAT PERDESİNİ SÜLEYMAN ŞAH TÜRBESİYLE AÇTI

Kırklareli’de muhtarlarla bir araya gelen Kılıçdaroğlu’nun ilk vaadi Süleyman Şah Türbesi oldu. “Millete sözümdür, 1 hafta içinde bedeli ne olursa olsun o topraklara gideceğiz. Süleyman Şah Türbesi'ni yerine koyacağız ve şanlı bayrağımızı da göndere çekeceğiz.

ESNAF VE ÇİFTÇİNİN FAZİLERİNİ SIFIRLAYACAK

İkinci olarak ise esnafın sorunlarına el attı. İktidara geldiklerinde esnaf ve çiftçinin aldığı kredilerin faizlerini sıfırlayacaklarını vadetti. Ayrıca öğrenim kredisini ödemeyen öğrencilerin hacizlerini de durduracaklarını açıkladı. Kılıçdaroğlu’nun diğer vaatleri ise şöyle:

KILIÇDAROĞLU, YURT SORUNUN ÇÖZEMEZSE SİYASETİ BIRAKACAK

  • Uzunca süre gündemde tuttuğu Tank-Palet fabrikasını da unutmadı: “Bir hafta içinde. O Katar'a verilen Tank Palet Fabrikasını Katar ordusunun elinden alacağız, şanlı ordumuza vereceğiz.”
  • Suriyelilerle ilgili klasik vaadini bir kez daha tekrarladı: “Kesin, en geç 2 yıl içinde bütün sığınmacıları davulla zurnayla memleketlerine göndereceğim.”
  • Eğitimi de unutmadı: “Eğitimde derslik ihtiyacı var. CHP'li belediyelere yer göstermeleri halinde derslik yapacağız.”
  • Araya bir tane daha klasik bir vaat ekledi: “"Siyasi Partiler Yasası'nı da değiştireceğiz”
  • Çocukların yatağa aç girmemesi için de bir vaadi vardı: “Aile Destekleri Sigortası uygulamasını hayata geçireceğiz”
  • Üniversite yurtlarıyla ilgili verdiği vaatte büyük konuştu: “Yirmi yıldır yurt sorununu çözemediler. Kırklareli'nden bütün Türkiye'ye sesleniyorum, yirmi yıl değil bir yıl içinde yurt sorununu çözmezsem siyaseti bırakacağım.”

AKŞENER VE KILIÇDAROĞLU ARASINDAKİ FARK

Millet İttifakı’nın diğer ortağı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener “Ben esnaf esnaf geziyorum, vatandaşlarla konuşuyorum ancak hiç siyaset yapmıyorum. Partim, övmüyor, oy istemiyorum. Sadece dertlerini dinliyorum” diye açıklama yapa dursun, Kemal Kılıçdaroğlu gittiği her yerde bir cumhurbaşkanı adayı gibi bol bol seçim vaatlerinde bulunuyor, gizliden gizliye cumhurbaşkanı adayı gibi siyaset yapıyor.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz