Kılıçdaroğlu’ndan kağıt toplayıcılarına özel çalışma!

Kılıçdaroğlu’ndan kağıt toplayıcılarına özel çalışma!
NotHaber

İstanbul Valiliği tarafından çalışmaları yasaklanan kağıt toplayıcılarını ziyaret eden CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, toplayıcılar için özel bir çalışma yapacaklarını söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Ümraniye’de Kağıt Toplayıcılarıyla bir araya geldi. Toplayıcıların sorunlarını dinleyen Kılıçdaroğlu, “Kemal kardeşiniz her şeyden önce garibanların yanındadır, alın teri dökenlerin yanındadır” diyerek destek verdi.

“VALİLİK TEK BAŞINA BU KARARI ALAMAZ”

Kağıt toplayıcıları, İstanbul Valiliği’nin katı atık toplama ile ilgili yönergesini hatırlatması üzerine Kılıçdaroğlu, valiliğin tek başına böyle bir karar alamayacağını, mutlaka bir talimat olması gerektiğini belirtti. Yevmiyeyle çalışan toplayıcılardan vergi alınamayacağını ifade eden Kılıçdaroğlu, konuyu araştıracaklarını ve toplayıcılara bilgi vereceklerini dile getirdi.

KEMAL KILIÇDAROĞLU: KAĞIT TOPLAYICILARINA ÖZEL ÇALIŞMA BAŞLATTIK

Çankaya Belediyesinin kağıt toplayıcılarıyla ilgili bir çalışma başlatacağın belirten Kılıçdaroğlu, “O çalışmadan ilk sonuçları elde edeceğiz, sonra onu Türkiye genelinde bütün belediye başkanlarımız yapacak. Hepiniz çalışacaksınız, hepiniz kazanacaksınız, kimse de gelip müdahale etmeyecek size." ifadesini kullandı. İlk sonuçları elde edeceğiz, sonra onu Türkiye genelinde bütün belediye başkanlarımız yapacak. Hepiniz çalışacaksınız, hepiniz kazanacaksınız, kimse de gelip müdahale etmeyecek size" şeklinde konuştu.

KAĞIT YOPLAYICILARINA “SAKİN OLUN” TAVSİYESİ

Kılıçdaroğlu, kağıt toplayıcılarına tavsiye vererek “Onlar sizi tahrik edebilirler, başka bir şey yapabilirler, mallarınıza el koyabilirler bir özel çatışma içine girmeyin. O sizin haklı mücadelenizi farklı gösterebilir. Siz o konuda çok dikkatli olun. Çöpten kağıt topluyorlar, sen bu insanları nasıl hırsız diye tanımlarsın?” dedi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz