Kılıçdaroğlu, kooperatif marketi açılmasına karşı

Kılıçdaroğlu, kooperatif marketi açılmasına karşı
NotHaber

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın verdiği halka ucuz ve kaliteli ürün ulaştırmak için açılacak 1000 yeni kooperatif marketi haberini ağır bir üslupla eleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kısıklı’daki evinin yakınındaki Tarım Kredi Kooperatifi Marketinden eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye ile hafta sonu alışverişi yaptı. Markette yarım saat alışveriş yapan Erdoğan, fiyatları tek tek inceledi.

ERDOĞAN: BİN ADET TARIM KREDİ KOOPERATİFİ MARKETİ AÇILACAK

Alışveriş sonrasında gazetecilere vatandaşlara ucuz ve kaliteli ürünler sunan kooperatif market sayısının 1000 adet artırılacağını açıklayan Erdoğan, bu kararı marketlerdeki Fahiş fiyatların önüne geçmek ve piyasayı dengelemek için aldıklarını söyledi.

KEMAL KILIÇDAROĞLU: HALKIMIZ KREDİYLE DOMATES BİBER ALIYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu açıklaması sosyal medyadan paylaştığı mesajlarla eleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Halkımız market sepeti yapmak için kredi çekiyor; domatesi, biberi krediyle alıyor. Yemin olsun ki, zamlarla mücadelemiz bu kış çok sert geçecek. Yedirmeyeceğiz fakiri fukarayı sizin şaşaalı saraylarınıza” dedi.

“TANZİM SATIŞLA HALKI KANDIRMAYA ÇALIŞIYORSUN”

Fahiş fiyatların sorumlusunun Erdoğan olduğunun altını çizen CHP lideri, “Bu durumun yegâne kaynağı sensin Erdoğan. Senin tek adamcılığındır ülkeyi bu hale sokan. Üstelik her seçim öncesi insanları tanzim satışla kandırmaya çalışıyorsun. Fiyatlar düşsün istiyorsan eğer, seçime gel! Seni tarihe gönderdiğimizde göreceksin tüm fiyatların nasıl düştüğünü” diyerek ağır bir üslup kullandı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz