Cumhurbaşkanından marketteki fahiş fiyata kooperatif çözümü

Cumhurbaşkanından marketteki fahiş fiyata kooperatif çözümü
NotHaber

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, marketlerdeki fahiş fiyatın önüne geçmek için başlattıkları uygulamayı ailesiyle yaptığı market alışverişi sonrasında duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kısıklı’daki evinin yakınındaki Tarım Kredi Kooperatifi Marketinden eşi Emine Erdoğan ile hafta sonu alışverişi yaptı. Erdoğan çiftine kızı Sümeyye de eşlik etti. Markette yarım saat alışveriş yapan Erdoğan, fiyatları tek tek inceledi. Kasada ise nakit ödeme yaptı. Alışveriş yapan vatandaşlarla ve market çalışanlarıyla sohbet etti.

ERDOĞAN: TARIM KREDİ KOOPERATİFİ MARKETLERİNİN SAYISI ARTACAK”

Market çıkışı gazetecilere önemli bir haberi duyuran Erdoğan, marketlerdeki fahiş fiyatların önüne geçmek için, vatandaşlara ucuz ve kaliteli ürünler sunan Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinin sayısının artırılacağını açıkladı.

“İLK ETAPTA BİN MARKET HİZMETE GİRECEK”

Erdoğan, “Süratle, genişliği 500 metrekare olmak üzere Türkiye genelinde ilk etapta 1000 kadar bu tür marketlerin yapılması talimatını verdim. Bunları süratle market sayısını çoğaltacağız” diye konuştu.

“MARKET PİYASASINI BALANSE EDECEĞİZ”

Market sayısını çoğaltmadaki hedefi de açıklayan Erodğn, “Böylece vatandaşımıza ucuz ve kaliteli ürünü ulaştırmanın ve piyasayı da balanse etmenin inşallah gayreti içerisinde olacağız. Şu anda da bizzat burada yaptığım alışverişte bunu gördüm. Bundan dolayı da mutluyum” diyerek memnuniyetini ifade etti. Alışveriş deneyimini de paylaşan Erdoğan “Tarım Kredi Kooperatiflerimizin buradaki gördüğünüz gibi market, çeşitli ürünler noktasında, kalite noktasında, fiyatlar noktasında gayet uygun” dedi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz