Fatih Erbakan açıklama yaptı: Aşı olmadım, olmayı da düşünmüyorum!

Fatih Erbakan açıklama yaptı: Aşı olmadım, olmayı da düşünmüyorum!
NotHaber

Fatih Erbakan aşı açıklaması ile çarpıcı sözler sarf etti: Aşı olmadım, olmayı da düşünmüyorum. mRNA aşıları 3 kulaklı 5 gözlü yaratıklar doğmasına yol açabilir.

Fatih Erbakan aşı açıklaması ile gündeme damgasını vurdu. "Aşı olmadım, olmayı da düşünmüyorum" diyen Fatih Erbakan bu aşı açıklamasıyla birlikte diğer kullandığı ifadeler de sosyal medyada binlerce tepki topladı.

Konya'da gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erbakan, koronavirüs aşısıyla ilgili bir soruya, “Aşı olmadım, olmayı da düşünmüyorum” yanıtını verdi.

FATİH ERBAKAN: MRNA AŞILARI 3 KULAKLI 5 GÖZLÜ YARATIKLAR DOĞMASINA YOL AÇABİLİR

Aşı ile ilgili şüpheleri olduğunu belirten Erbakan, daha önce ortaya domuz gribi, kuş gribi salgınlarında pek çok fiyasko yaşandığını savundu. Fatih Erbakan, mRNA teknolojisiyle üretilen aşılara değinerek “mRNA demek insanın hücre çekirdeğine girmek demektir. Yarı insan yarı maymun çocuklar doğurmasına sebep olabilirsiniz. 3 kulaklı 5 gözlü yaratıklar doğmasına yol açabilir” diye konuştu.

“MİLLİ GÖRÜŞÇÜLER OLARAK SALGINDAN ŞÜPHE EDİYORUZ”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, aşıdaki tavırlarının çok net olduğunu hatırlatarak “Aşı olmadım, olmayı da düşünmüyorum. Bir defa bu aşıları üreten firmaların, bununla birlikte Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) ve bu konuyu dünya çapında gündemde tutan küresel güçlerden Milli Görüşçüler olarak şüphe duyuyoruz. Biz pandeminin başında bir demeç vermiştik. O zaman demiştik ki bu virüs siyonizmin amaçlarına hizmet edecek. Şu anda da aynı endişemiz devam ediyor” şeklinde konuştu.

"AŞIDA İNSANI ANTEN YAPAN BİR MADDE VAR"

Salgın sürecinin başından bu yana pek çok açık noktanın olduğunu iddia eden Erbakan, “Koronavirüs aşılarında bulunan grafenoksit maddesi kendi başına bir zehir. Çoklu organ yetmezliğine yol açan bir yönü var. Aynı zamanda dünyanın en etkili ve en hafif iletkeni. Bunu vücuduna zerk eden insanlar doğal anten haline geliyor. Bir diğer konu mRNA, bu teknoloji insanın hücre çekirdeğine girmek demek. Hücrenin çekirdeğine girmek, Allah vermesin o insandan artık yarı insan yarı maymun çocuklar doğmasına sebep olabilirsiniz. 3 kulaklı 5 gözlü yaratıklar doğmasına sebep olabilirsiniz. Çünkü hücre çekirdeğine girip DNA’nın yapısını bozma yeterliliği var. Görüştüğümüz bilim adamları, bize bu salgının aşıyla değil sürü bağışıklığıyla geçirilmesi gerektiğini söyledi. Aşı siyonizmin amaçlarına hizmet ediyor” dedi.

FATİH ERBAKAN KİMDİR?

Muhammed Ali Fatih Erbakan 1 Ocak 1979 yılında Ankara’da doğdu. Türk siyasetçi, mühendis ve Yeniden Refah Partisi (YRP) genel başkanıdır. Aynı zamanda Necmettin Erbakan Vakfı'nın başkanlığını yapmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti'nin 54'üncü hükûmetin başbakanı Necmettin Erbakan'ın oğludur.

Başkent Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünü bitirmiştir. Yüksek lisans için İngiltere'ye gitmiş fakat annesi Nermin Erbakan'ın vefatı dolayısıyla dönmek zorunda kalmış ve lisans öğrenimini aldığı Başkent Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünde yüksek lisansını tamamlamıştır. Aynı üniversitede yönetim ve organizasyon dalında doktorasını tamamlayarak "doktor" unvanı almıştı

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz