Erdoğan’dan Ali Erbaş’a destek!

Erdoğan’dan Ali Erbaş’a destek!
NotHaber

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ı arayarak son dönemde diyanet üzerinde yoğunlaşan eleştirilerin kendisini üzdüğünü söyledi.

Muhalefet partilerinin eleştiri odağında olan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan destek telefonu geldi.

“DİYANET ÜZERİNDE SPEKÜLATİF OLAYLAR CEREYAN EDİYOR”

Diyarbakır'da sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve kanaat önderleriyle bir araya gelen Ali Erbaş’ı Cumhurbaşkanı Erdoğan telefonla arayarak “Son dönemlerde, Diyanet camiamız üzerinde bazı spekülatif olaylar cereyan ediyor. Tabii ki bu olaylar beni de ciddi manada üzüyor” dedi.

ERDOĞAN BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU YAPTI

Diyanet camiasının bu süreci atlatacağına inandığını belirten Erdoğan, “Fakat sizlerin birlik, beraberlik, dayanışma, kardeşlik içerisinde duruşunuz inanıyorum ki o grupların, arzuları istikametinde devamına inşallah fırsat vermeyecektir. Burada hep beraber sizin sergileyeceğiniz duruş birliktir, beraberliktir, kardeşliktir. Ve bir de tabii Allah'ın ipine toptan sımsıkı sarılışımızın bir ifadesidir” diye konuştu.

“DİYANET CAMİASINDAN GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİNDE BÜYÜK HİZMET BEKLİYORUZ”

Diyarbakır'da bu anlayış içinde olanları gördüğünü, onları tebrik ettiğini aktaran Erdoğan, Allah'tan ‘sırat-ı müstakim’ üzere yaşamayı nasip etmesi temennisinde bulundu. Erdoğan, "Çünkü ne varsa inanıyorum ki birlik, beraberlik içerisinde, bu yolda devam etmekte var. Bunun için de yaptığınız çalışmalar çok büyük önem arz ediyor. Özellikle bölgede sizlerden çok büyük hizmetler bekliyoruz. "Rabbim yar ve yardımcımız olsun” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz