Ekrem İmamoğlu seçim turuna mı çıktı?

Ekrem İmamoğlu seçim turuna mı çıktı?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Trabzon’dan başladığı Anadolu gezisine adeta bir cumhurbaşkanı adayı gibi devam ediyor.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı kim olacak?’ belirsizliği devam ederken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sürpriz bir Anadolu gezisine çıktı. İmamoğlu, önce Trabzon’a gitti, sonra Gümüşhane’ye geçti, Erzurum’a giderken yolda Bayburt’a uğradı.

EKREM İMAMOĞLU BAYBURTLULARA KENDİSİNİ ÖVDÜ

Burada coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan İmamoğlu, vatandaşlarla selfie çektirdi, bir süre sohbet etti. Bununla da kalmadı bir de mini konuşma yaptı. Konuşmasında adeta bir cumhurbaşkanı adayı gibi vaatlerde bulundu. Bayburtlulara seslenen İmamoğlu, “Hepiniz bilin ki İstanbul'da görevini ahlaklı, namuslu, dürüst, hepinizin buradan baktığında 'Helal olsun' dedirtecek işler yapan bir kardeşiniz, hemşeriniz var” dedi.

CUMHURBAŞKANI ADAYI GİBİ VAATLERDE BULUNDU

İstanbul'da güzel işler yaptığında memlekete de çok fayda sağlayacaklarını bildiğini belirten İmamoğlu, “Bu faydayı sağladığımızda memleketimizde de birtakım sıkıntılı işlerin düzeleceğini de biliyoruz. Tam da bu duyguyla inşallah ülkemizin yakın geleceğinde herkesin adaleti hissettiği, hukuku hissettiği, birbirini sevdiği, birbirini saydığı, çocuklarımızın geleceğe umutla baktığı, gençlerimizin iyi eğitim aldığı ve iş imkanı bulduğu bir ülke olmayı hep beraber başaracağız” diyerek konuşmasını tamamladı. Bayburt’tan ayrılırken arabasının üzerine çıkarak vatandaşlara el sallayan İmamoğlu, klasik vaadi “Her şey çok güzel olacak” demeyi de ihmal etmedi.

KEMAL KILIÇDAROĞLU, EKREM İMAMOĞLU’NU BU GEZİSİNE NE DİYECEK?

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı olma isteğini son günlerde belli eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu geziyi nasıl değerlendireceği merak ediliyor. Yakın geçmişte “Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ın cumhurbaşkanlığı adaylığı Kemal Kılıçdaroğlu’na sorulmuş, CHP lideri bu soruya ‘Onların görevleri var’ diye yanıt vermişti.

İMAMOĞLU’NA KİMLER EŞLİK ETTİ

Ekrem İmamoğlu’nun Anadolu gezisine, CHP İstanbul Milletvekilleri Gökhan Zeybek ve Turan Aydoğan, CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci ve Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'ın da eşlik etti.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz