Bülent Turan: Millet İttifakı seçmeni kandırıyor!

Bülent Turan: Millet İttifakı seçmeni kandırıyor!
NotHaber

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Millet İttifakı’nın HDP’yi ittifak dışında göstererek halkı ve seçmeni kandırdığın söyledi.

 

Ak Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan Cumhur İttifakı’nın üyelerinin belli olduğunu ve MHP’nin AK Parti’nin rakibi değil refiki olduğunu belirterek “Ancak Millet İttifak’ı kurulduğu günden bu güne kadar ‘HDP var mı, yok mu?’ tarzı, kamuoyunu kandırmaya ve algıyla yönetmeye çalışan bir adım atmaya çalışıyor. Başından beri Millet İttifakı’nın içerisinde HDP’nin olduğunu tüm dünya biliyor” diye konuştu.

TURAN: HDP İLE CHP VE İYİ PARTİ’NİN SÖYLEMİ AYNI

Millet İttifakı’nın HDP argümanlarıyla hareket ettiğini savunan Turan, “Bugün görüşeceğimiz onların OHAL dediği, bizim terörle mücadele dediğimiz kanuna ilişkin HDP’nin, CHP’nin ve İYİ Parti’nin söyleminde farklılık olacak mı? Olmayacak. Her konuya böyle yaklaşıyorlar. Belediye ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hep böyle yaptılar” dedi.

“HDP, MİLLET İTTİFAKI’NDA OLMAYI RESMİLEŞTİRMEK İSTİYOR”

Millet İttifakı’nın milliyetçi seçmeni kandırmak istediklerini belirten Turan, “HDP’den rahatsız olarak onu karenin dışına çıkarmaya çalışıyorlar. Ama HDP bunu zaman zaman ya bilerek, stratejik olarak ya da bilmeyerek itiraf ediyor. Daha önce de HDP’liler mecliste İYİ Partililere yönelik ‘Varlığınızı bize borçlusunuz’ dediler. Aynı şekilde sayın Buldan’da diyor ki ‘Biz buradayız bizi görün, artık bu gizlilikten kurtulalım’ diyor. Bu seçmeni aldatma niyetiyle beraber tabloda HDP’yi göstermemeyi de çok gayri ahlaki buluyorum. HDP’de bundan dolayı rahatsızlığını ifade etmiştir. HDP; CHP ve İYİ parti birlikteliğini resmileştirmek istiyor” dedi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz