‘Bölücü kebapçılar’ın kim olduğu ortaya çıktı?

‘Bölücü kebapçılar’ın kim olduğu ortaya çıktı?
NotHaber

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin partisinin meclis grup toplantısında söylediği ‘bölücü kebapçılar’ sözünün sırrı ortaya çıktı.

Siyasi gündeme damgasını vuran ‘bölücü kebapçı’ ifadesinin sırrı ortaya çıktı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin dünkü meclis grup toplantısında söylediği 'Teröre yardım ve yataklık yapan Bölücü Kebapçıların işsizlikte payı vardır.' cümlesinde geçen ‘bölücü kebapçılar’ ifadesine MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla açıklık getirdi.

KEBAP YİYEN HDP’Lİ VE PKK’LILARIN FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Yönter paylaşımında üç fotoğrafa yer verdi. İlk fotoğraf, 2012 yılına ait. Fotoğrafta HDP'li Sırrı Sakık, Ertuğrul Kürkçü, Aysel Tuğluk ve Büşra Ersanlı’nın kebap yerken görüntüleri yer alıyor. Cezaevlerinde ölüm oruçlarının olduğu bir dönemde HDP’li isimlerin kebap keyfi yaptığı bilgisi de veriliyor. İkinci fotoğrafta ise PKK ele başlarının Kandil’de kebap yerken görüntüleri yer alıyor.

KEBAP YİYEN KEMAL KILIÇDAROĞLU FOTOĞRAFI DA EKLEDİ

Yönter’in paylaşımında yer alan üçüncü fotoğrafta da CHP'lilerin İstanbul'da kebap yediği anlar yer alıyor. Fotoğrafta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yer alıyor.

Yönter’in, fotoğraflara 'bölücü kebapçılar hainsiniz' diye not düşmesi de dikkat çekti.

MERAL AKŞENER, KÜRSÜYE KEBAPÇI ÇIKARDI

Bahçeli’nin bu açıklamasından sonra İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün yapılan partisinin meclis grup toplantısında bir kebapçıyı kürsüye çıkardı. İbrahim Çetinkaya adlı kebapçı Bahçeli’nin sözlerini eleştirerek “Kebapçılar olarak terörist ve bölücü sözlerini kabul etmiyoruz” dedi. CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel ise bir kebapçı ziyaret etti, 'Kebapçılar geçinemiyor' diyerek Bahçeli’ye yanıt verdi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz