Bahçeli: PKK'nın HDP isimli ayağı kırılmalıdır!

Bahçeli: PKK'nın HDP isimli ayağı kırılmalıdır!
NotHaber

HDP’nin kapatılma davasına değinen MHP lideri Devlet Bahçeli “PKK'nın HDP isimli ayağı kırılmalıdır” dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, HDP’nin kapatılma davasına değinerek “Dökülmüş şehit kanlarının yerde kalmaması için PKK'nın HDP isimli ayağı kırılmalıdır. Kapısına da hiçbir maymuncukla açılmayacak bir kilit asılmalıdır. Bunlar çocuk kaçakçısıdır. Bunlar uyuşturucu kaçakçısıdır. Bunlar devlet ve millet düşmanıdır” diye konuştu.

DİYARBAKIR ANNELERİNİN DİRENİŞİ ÖVDÜ

Bahçeli, partisinin Aile, Kadın ve Engellilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı tarafından Ankara Ticaret Odası Congresium'da düzenlenen, Türkiye'nin Asil Gücü Analar-Bacılar Kurultayı’na katıldı.

Burada yaptığı konuşmada Diyarbakır'da bir grup annenin, HDP'den dağa kaçırılan, terör kamplarına zorla götürülen evlatlarını almak için nöbete başladığını hatırlatarak “Bu direniş ve eylem hali, dalgalar halinde İzmir'e, Van'a, Hakkari'ye, Şırnak'a, Muş'a, hatta Almanya'ya kadar yayıldı ve yaygınlaştı. Dağa zorla, tehditle, baskıyla veya akılları çelinip kandırılarak götürülenlerden 32'si geri dönerek anneleriyle kucaklaştı. Anaların nefesi kanlı örgüt PKK'nın ensesindedir” şeklinde konuştu.

HDP’NİN DAĞA ADAM KAÇIRDIĞINI VURGULADI

HDP’nin terörist devşirme mekanizmasının ara durağı olduğunu vurgulayan Bahçeli “HDP, PKK'nın ikmal organı, terörist sevk zincirinin ilk halkasıdır. Bu bölücü ve yıkıcı terör partisinin ön kapısından giren arka kapısından PKK'nın kamplarına, mağara deliklerine yollanmaktadır. HDP'nin ön kapısından giren, arkadan silahlanarak, terörist kamuflajı giyerek çıkmaktadır” dedi.

MİLLET İTTİFAKI’NA HDP/PKK GÖNDERMESİ

HDP’nin PKK'ya eşit olduğunu vurgulayan Bahçeli, “YPG'dir, PYD'dir, bundan mülhem, terörizmin siyasi organizasyonudur. Hiç kimse aklımızla alay etmesin. Bir yanda yandaşlarını ölüm oruçlarına mahkum eden, diğer yanda tıka basa kebap yiyen bölücü kebapçılardır. HDP'ye destek PKK'ya destektir. HDP ile ortaklık PKK ile ortaklıktır. HDP'yi meşru görmek, analara zulümdür, analara hakarettir, bacılara hürmetsizliktir, şehitlerimize, gazilerimize hıyanettir”

HDP’NİN KAPATILMASI ANALARIN YÜREĞİNE SU SERPECEK

HDP'nin kapatılmasının Diyarbakır annelerinin yüreklerine su serpeceğini dile getiren Bahçeli, “HDP'nin kapatılması, anaların ümitlerini yeşertecek, derin bir nefes aldıracaktır. Dökülmüş şehit kanlarının yerde kalmaması için PKK'nın HDP isimli ayağı kırılmalıdır, kapısına da hiçbir maymuncukla açılmayacak bir kilit asılmalıdır. Bunlar çocuk kaçakçısıdır. Bunlar uyuşturucu kaçakçısıdır. Bunlar devlet ve millet düşmanıdır. HDP/PKK varsa çocuklar, gençler güvende değildir. HDP/PKK varsa milli geleceğimiz, ekonomimiz, sosyal barışımız, toplumsal huzurumuz güvenceden mahrumdur” diye yorumladı.

“JOE BIDEN PKK/YPG KONUSUNDA KARAR VERMELİ”

ABD Başkanı Joe Biden’ın terör örgütleriyle mi yoksa Türkiye ile mi müttefik olduğu konusunda bir karar vermesi gerektiğine dikkat çeken Bahçeli, “ABD, PKK/YPG/PYD'nin stratejik ortağı mıdır? Yoksa Türkiye'nin mi stratejik ortağıdır? ABD yönetimi dost mudur, düşman mıdır? Terör örgütlerine silah vermek, para vermek, eğitim desteği vermek, uluslararası hukuk çerçevesinde söylersek suçtur, insanlık değerleri adına utanç verici bir rezalettir. ABD, Suriye'den çekiliyormuş, geride 900'e yakın asker bırakıyormuş. Bunların hepsi yalan, hepsi uydurma, hepsi temelsizdir” diye konuştu.

“ABD’NİN ASKER ÇEKMESİ GÖZ BOYAMADIR”

“ABD, terör örgütlerinden sözde kara gücü oluşturduktan sonra kendi ülke askerini Suriye'de niye tutacaktır?” diye soran Bahçeli, “ABD'nin silahını taşıyan teröristler vardır. ABD'nin bayrağı altında hain planlar yapan teröristler vardır. ABD'nin emel ve hedeflerine hizmet eden caniler, sınırlarımızın mücavir bölgelerinde zaten mevcuttur. Asker çekmek göz boyamadır. Hem 'asker çekiyorum' diyeceksiniz, hem de Suriye'de Türkiye'yi çıkarlarınıza tehdit görüp daha önce ilan edilen ulusal acil durumun devamını temin edeceksiniz” dedi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz