Bahçeli: CHP ve İYİ Parti, HDP ile bal gibi ortaklar

Bahçeli: CHP ve İYİ Parti, HDP ile bal gibi ortaklar
NotHaber

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İzmir’de düzenlenen ‘Demokrasi İçin Bir Nefes’ mitingine katılan CHP ve HDP’lileri örnek göstererek “Hani ittifak yoktu? Bal gibi de ortaklar” dedi.

Meclis grup toplantısında Millet İttifakı ile HDP arasındaki ilişkiyi masaya yatıran MHP Lideri Devlet Bahçeli, hafta sonu İzmir’de düzenlenen ‘Demokrasi İçin Bir Nefes’ mitingini örnek gösterdi. Bahçeli bu mitinge HDP’lilerle CHP’lilerin yan yana geldiğini belirterek emel ve eylem birlikteliği yaptıklarını söyledi.

BAHÇELİ: TUNÇ SOYER HDP’YE DESTEK VERDİ

HDP eş Genel Başkanı Pervin Buldan’ın mitingdeki sözlerini aktaran Bahçeli, “HDP’nin bir eş başkanı, sanki çözüm arayan varmış gibi çözüm için bebek katilinin üzerindeki tecridin kaldırılmasını istemiştir” dedi. Mitinge katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in de konuşmasına atıfta bulunan Bahçeli, “CHP’li İzmir Büyükşehir Başkanı da HDP’lilere seslenerek ‘Sonuna kadar omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz’ diyerek kararlılığını fütursuzca sergilemiştir” dedi.

CHP, İYİ PARTİ VE HDP BAL GİBİ ORTAKTIR

Bahçeli bu iki konuşmayı aktardıktan sonra “Hani ittifak yoktu? Hani birlikte değillerdi? Bal gibi, buz gibi CHP, HDP, İYİ Parti ortaktır. Ne var ki kimin cumhurbaşkanı adayı olacağı meselesi de aralarında itilaf yaratmıştır” dedi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz