Akşener’den, ‘Fetöcü’ çıkışı

Akşener’den, ‘Fetöcü’ çıkışı
NotHaber

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dindar anayasa isteyen eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın ailesinin yarısının FETÖ’den kaçak olduğunu söyledi. 

Dindar Anayasa’ isteyen eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman’a, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener beklenmedik bir tepki geldi.

AKŞENER: KAHRAMAN’IN AİLESİNİN YARISI FETÖ’DEN KAÇAK

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ı ziyareti sonrası basın açıklaması yapan Akşener’e bir gazeteci Kahraman’ın ‘dindar anayasa’ isteğini sordu. Millet İttifakı’nda yer almaya karar verdiğinde Kahraman’ın kendisine ‘Meral Kılıçdaroğlu’ dediğini, bununla birlikte Fetöcü yakıştırması yaptığını anımsatan Akşener, “Hep böyle oluyor. Sonuç olarak gördük ki ailesinin yarısı FETÖ’den kaçak. Dolayısıyla bu yaşlı arkadaşın evde oturup torunlarıyla ilgilenmesi ve onlara moral vermesinde büyük fayda var. Kendisini hatırlatmak için de böyle eksantrik çıkışlardan uzak durmasında büyük fayda var” dedi.

“ADAY OLMAMAM ŞAHSİ BİR KARAR”

‘Cumhurbaşkanı değil, başbakan adayıyım’ açıklamasını bir kez daha yorumlayan Akeşener, “Ben cumhurbaşkanı adayı değilim” dedim net bir şekilde. Şimdi cumhurbaşkanı adayı değilseniz nereye adaysınız, nereye yürüyorsunuz diye sorarsınız. Ben de dolayısıyla “Başbakanlığa adayım” dedim. Bunun anlamı nedir? Partinizi birinci parti haline hep beraber sonuç alırsanız o zaman da başbakanlık görevi sizin olur. Yani cumhurbaşkanı adaylığı şahsi bir karar” diye vurguladı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz