Akşener’den Bahçeli’ye ‘kebapçı’ naziresi!

Akşener’den Bahçeli’ye ‘kebapçı’ naziresi!
NotHaber

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, MHP lideri Bahçeli’nin ‘bölücü kebapçı’ sözlerine nazire yaparcasına kürsüye kebapçı çıkardı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener meclis grup toplantısında kürsüye kebapçı çıkardı. Kürsüye çıkan Kebapçı İbrahim Çetinkaya, terörist ve bölücü olmadıklarını söyledi.

BAHÇELİ KEBAPÇILAR İÇİN NE DEMİŞTİ?

MHP Lideri Devlet Bahçeli, önceki gün yaptığı meclis grup toplantısında fahiş fiyatları gündeme getirirken ‘Bölücü Kebapçı’ tabirini şu cümlede kullanmıştı: “Teröre yardım ve yataklık yapan bölücü kebapçıların işsizlikte payı vardır”

Bahçeli’nin bu sözlerini eleştiren Meral Akşener, “Her hafta yeni bir toplumsal kesim terörist ilan ediliyor. Yakın zamanda marketler bu kategoriye alındı, barınamayan öğrenciler terörist ilan edildi, dün itibariyle de kebapçılar terörist oldu” dedi.

KEBAPÇI İBRAHİM: BİZDEN TERÖRİST OLMAZ

Salonda bulunan kebapçı İbrahim Çetinkaya’ya seslenerek “Bu vesileyle bu hafta bir kebapçı kardeşimizi kürsüye davet ediyoruz" diyerek Çetinkaya’yı kürsüye davet etti. Kabapçı İbrahim, Bahçeli’nin sözlerini “Bizler kebap satan, pide satan, çorba satan insanlarız. Bizden külhanbeyi de terörist de olmaz. Buyursunlar soframızdan kebap yesinler, bölüşelim ama bölücü olmayalım” dedi.

TERÖRİST VE BÖLÜCÜ YAKIŞTIRMASINI KABUL ETMEDİ

Pandemi sürecinde alınan tedbirler nedeniyle çok zorluk çektiklerin ve tüm tedbirlere saygı duyark yerine getirdiklerine değinen Çetinkaya, “Etnik köken, dil, din, ırk gözetmedik. Bu ülkeye vergisini hakkıyla ödeyen vatandaşlar olarak zorluklardan en çok biz etkilendik. Terörist ve bölücü yakıştırmasını biz hiçbir zaman kabul etmiyoruz” diye konuştu.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz