Akşener kürsüden haykırdı: Sıkı dur Erdoğan, başbakan geliyor!

Akşener kürsüden haykırdı: Sıkı dur Erdoğan, başbakan geliyor!
NotHaber

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hitaben, “Sıkı dur sayın Erdoğan, başbakan geliyor” diye seslendi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın şahsına ağır ithamlarda bulunarak eleştirdi.

ERDOĞAN'A SÜRMENAJ YAKIŞTIRMASI

Erdoğan’ın “Muhalefet, Türkiye’nin salgın sürecini çok daha başarılı bir şekilde yönetmesini sağlayacak tek bir teklif dahi getirmedi” sözünü hatırlatan Akşener, “Erdoğan belli ki artık sürmenaj olmuş durumdasın. Sen de partin gibi tükenmişlik sendromu yaşıyorsun” dedi. Türkiye’de ilk vakanın görülme tarihinden önce salgınla ilgili önerilerde bulunduğunu anımsatan Akşener, “Olası bir salgında gereken önlemleri aldınız mı? Maske, serum ve ilaç stoğu yapılıyor mu? Aşı konusunda herhangi bir kurum çalışma yapıyor mu?, diye sana kim sordu? Pandeminin ilk günlerinde, hemen iki hafta karantina ilan edin, bu iş kontrolden çıkıyor, diyerek seni kim uyardı? Kepenk kapatan işletmelere aylık 2 bin TL destek ödemesi yapılsın, önerilerini sana kim getirdi?” diye sordu.

“SIKI DURUN BAŞBAKAN GELİYOR”

Erdoğan’a bazı tavsiyelerde bulunan Akşener, “Bak benden söylemesi, milletin derdini çöz. Kısa zamanda çözdün çözdün, çözemedin koltuk gidiyor, haberin olsun. Çünkü İYİ Parti, Allah şahit gümbür gümbür geliyor. Sandıkları patlatmaya, milletimizin iradesini yeniden iktidar yapmaya geliyoruz. Hizmet nasıl yapılır, ülke nasıl yönetilir cümle aleme göstermeye geliyoruz. Bu ucube sistemin devri artık bitti. Sıkı dur sayın Erdoğan, başbakan geliyor” diyerek başbakan adaylığını tekrar bir kez de kürsünden ilan etti.

“ERDOĞAN, KANAL İSTANBUL SAÇMALIĞINDAN VAZGEÇECEK MİSİN?”

Paris İklim Anlaşması’nın Meclis’te onaylanmasını memnuniyetle karşıladığını belirten Akşener, “Bu anlaşmanın onaylanmasını 6 yıldır talep ediyoruz. Madem onaylandı, geç olsun ama güç olmasın. Ama bazı sorular sormak istiyorum. Sayın Erdoğan, bu anlaşmanın gerekliliklerinin farkındasın değil mi? İklim krizi şakaya gelmez. Bakanlık ismi değiştirmekle iş bitmez, biliyorsun değil mi? Elektrikli araçlardan üç kat fazla vergi almaya devam edecek misin? Dere yataklarına HES kurmaktan vazgeçecek misin? Orman yangınında telef olan canlılara beyaz et demeye devam edecek misin? Doğamızı katleden Kanal İstanbul’u saçmalığından vazgeçecek misin? Avrupa’nın çöp deposu olmaktan vazgeçecek misin?” dedi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz