Yokuş aşağı kayan bebek arabası 3 metreden beton zemine düştü

Yokuş aşağı kayan bebek arabası 3 metreden beton zemine düştü

Sinop’ta, içinde çocuk olan bir bebek arabası anlık bir ihmal yüzünden yokuş aşağı kayarak 3 metreden düştü. Minik bebek mucize eseri yaralı olarak kurtarıldı.

Sinop’ta, Ada Mahallesi’nde akşam saatlerinde bir kadın market alışverişi yapmak için marketin önüne geldi. Kadın kısa süreliğine yol kenarına bıraktığı, içerisinde 1 yaşındaki oğlu Metehan G.'nin bulunduğu bebek arabası, bir anda yokuş aşağı hareket etti.

ARAÇLARIN ARASINDAN GEÇTİ

Bebek arabası, caddeden geçen araçların arasından hızla yokuş aşağı gidip, yaklaşık 30 metre ilerledi. Sonradan durumu fark eden anne, panikle bebeğin peşinden koştu. Annenin yakalayamadığı bebek arabası, çevredeki bir binanın yanındaki tümseğe de çarparak 3 metre yükseklikteki istinat duvarından beton zemine düştü, minik çocuk yaralandı. İhbarla çağrılan sağlık ekiplerince ilk müdahalede bulunan bebek, Sinop Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan küçük çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

O ANLAR KAMERADA

Öte yandan, bebek arabasının yokuşta ilerlediği o anlar da çevredeki bir iş yerine ait güvenlik kamerası tarafından anbean görüntülendi. Görüntülerde; kadının markete yöneldiği sırada işletme önünde elinden bıraktığı bebek arabasının yerinden hareket edip, araçların da geçtiği yoldan hızla yokuşta ilerlediği, saniyeler sonra durumu fark edince panik yaşayan annenin de hızla bebeğinin peşine koştuğu yer aldı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz