"Yine kurşunlandım, yine kurşun doluyum! "

"Yine kurşunlandım, yine kurşun doluyum! "

Avcılarda, yolda yürürken eski eşi tarafından silahlı saldırıya uğrayan 2 çocuk annesi Gönül Ayvacıoğlu, “Yine kurşunlandım, yine kurşun doluyum. Serbest bırakıldıkça yapıyor.” dedi.

Avcılarda yaşanan olayda, yanında arkadaşı ile sokakta yürüyen Gönül Ayvacıoğlu, eski eşi Kader Kocayemiş tarafından tabancayla bacaklarından vuruldu. Saldırgan eşine karşı durmaya çalışan kadın yere düştü, Kader Kocayemiş ise koşarak uzaklaştı. Yaralı Gönül Ayvacıoğlu’na, sağlık ekiplerince müdahale edildi ardından yaralı kadın ambulansla Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kısa süre sonra yakalanan 50 yaşındaki saldırgan ise, bugün adliyeye sevk edildi.

"YİNE KURŞUNLANDIM, YİNE KURŞUN DOLUYUM"

Geçirdiği ameliyatın ardından hastanede tedavisi devam eden 2 çocuk annesi Gönül Ayvacıoğlu'nun vücuduna isabet eden kurşunların çıkarılamadığı öğrenildi. Hastane odasında konuşan Ayvacıoğlu, "Bu benim ikinci vurulmam. 2018 yılında da bir alışveriş merkezinin önünde üç el ateş etti, ikisi bacağıma isabet etti. Komple kalça kemiğim parçalandı. Bir baştan bir başa platin var. Bir kurşun hala bacağımda duruyor. Onun üstüne yine vuruldum. Yine kurşunlandım, yine kurşun doluyum. Serbest bırakıldıkça yapıyor" dedi.

"BEN ANNEMİN ÖLMESİNİ İSTEMİYORUM"

Çiftin kızı olan Gülsüm Matya da, "Babam ikinci kez annemi vuruyor. Ben, annemin ölmesini istemiyorum. Bu ikinci oluyor, kadınlar ölmesin. Annemin sakat kalma ihtimali var" ifadelerini kullandı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz