Yerel radyoda skandal ifadeler! Irkçılık ve kadın istismarı!

Yerel radyoda skandal ifadeler! Irkçılık ve kadın istismarı!

Ege'de yayın yapan bir yerel radyoda program sunan Murat Karakaş isimli gazeteci Afgan ve Ukraynalı mültecileri karşılaştırdığı canlı yayında ırkçı ve kadın istismarı içeren skandal sözler sarf etti.

Türkiye'nin bir süredir gündemini meşgul eden Afgan mültecilerle ilgili Ege'de yayın yapan bir yerel radyo kanalında skandal yorumlara yer verildi

"Son Ses" adlı radyo kanalında program sunan gazeteci Murat Karakaş, canlı yayın isnasında mültecilerle ilgili ırkçı ve Cinsiyetçi yorumlarda bulundu.

"SAKALLI, LEŞ GİBİ..."

Afgan mületciler yerine Ukaraynalı mültecilerin Türkiye'ye gelmesini temenni eden Karakaş, "Mülteciler öyledir. Aslında Ukrayna’dan bayan mülteciler gelse o zaman hepimiz evimizde konuk ederiz aslında. Gidiyor Afganistan sakallı sakallı leş gibi…

Ukrayna’dan böyle, ne derler… Neyse tanımı burada kullanmayayım, bayan mülteciler gelse daha güzel olmaz mı?“ ifadelerini kullandı.

Karakaş'ın bu yorumuna konuğuyla birlikte kahkalarla gülmekten geri durmaması da dikkatlerden kaçmadı.

"SAVAŞSINLAR ÖLSÜNLER"

Bununla da yetinmeyen Karakaş, sözlerine daha sonra şöyle devam etti: "Bunlarla yaşamaya hazmetmeliyiz diyenler bir zahmet Afganları Suriyelileri evlerinde misafir etsinler görelim... Savaş varmış ülkesinden kaçıyormuş. Kaçmasın! Savaşsın, savaşırsa da ölsün."

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz