Ve Ghezzal İstanbul’a geldi!

Ve Ghezzal İstanbul’a geldi!
NotHaber

Beşiktaş'ta geçen sezon şampiyonluğun mimarlarından Rachid Ghezzal, bonservisi konusunda Leicester City ile sağlanan anlaşma sonrası ailesiyle birlikte İstanbul'a geldi.

Brezilyalı yıldız Alex Teixeira'yı dün İstanbul'a getiren Beşikkaş, bugün de Rachid Ghezzal'ı yeniden kadrosuna katmak adına İstanbul'a getirdi. Kiralık geçirdiği sezona siyah-beyazlı forma altında çıktığı 35 maçta 8 gol, 18 asistlik performans sergileyen Ghezzal, bu kez bonservisiyle birlikte kadroya katılacak. 

GALATASARAY DA İSTEMİŞTİ

Ghezzal’ın adı uzunca bir süre Galatasaray’la da anılmış, uzun görüşmelerin ardından Ghezzal’ın tercihi Beşiktaş olmuştu. Geçen sezon rakiplerine göre daha mütevazı bir takım kuran Beşiktaş’ta öne çıkan isimlerden biri Cezayirli futbolcu özellikle, Aboubakar'ın son haftalardaki yokluğunda takım liderliğini üstlenmişti. Ghezzal, son haftadaki şampiyonluk maçında Göztepe’ye attığı penaltı golüyle takımının şampiyonluğunu ilan eden isim olmuştu. Beşiktaş’ta çok başarılı bir sezon geçiren Ghezzal, yeniden siyah beyazlı forma için ter dökecek.

BONSERVİSİ 3,2 MİLYON EURO

Öte yandan Ghezzal’ın Beşiktaş’a maliyeti de belli oldu. Siyah-beyazlılar bu Transfer için İngiliz ekibi Leicester City'ye 3.2 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Oyuncunun yıllık ücretinin de 3 millyon euro civarında olması bekleniyor.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz