Ümit Özdağ: Tanju Özcan'ı destekliyorum!

Ümit Özdağ: Tanju Özcan'ı destekliyorum!
NotHaber

Ayyıldız Hareketi Lideri Ümit Özdağ, Suriyelileri göndermek için suya 10 kat zam yapacağını açıklayan ve hakkında soruşturma açılan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a sahip çıktı.

İYİ Parti’den ihraç edilen Ümit Özdağ, yeni başlattığı Ayyıldız Hareketi katılımcılarıyla ile Niğde gezisine çıktı. Burada, Suriyelileri göndermek için suya 10 kat zam yapacağını açıklayan ve hakkında soruşturma açılan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a destek verdiğini belirten Özdağ, “Bolu Belediye başkanımızın, böyle bir soruşturma başlatılması durumunda 'Ayyıldız Hareketi' olarak arkasındayız. Kendisine arkadaşlarımızla birlikte önümüzdeki hafta ziyaret ederek destek vereceğim" dedi.

ÜMİT ÖZDAĞ: İÇERİĞİNE KATILMIYORUZ AMA DESTEKLİYORUZ

Özcan hakkında övgü dolu sözler sarfeden Özdağ, “Tanju Başkan yıllardan beri bu konuya dikkati çeken nadir politikacılardan bir tanesidir. Türkiye için nasıl tehlike oluşturduğunu görmüştür, ifade etmiştir ve seçim kampanyası süresinde de Bolu'da bu konuyu etkili bir şekilde gündeme getirmiştir. Tanju Başkan'ı bu konuyu cesur bir şekilde gündeme getirdiği için içeriğine katılmamakla birlikte tebrik ediyoruz, destekliyoruz" dedi.

“CHP KENDİ BELEDİYE BAŞKANINA SAHİP ÇIKMADI”

CHP’nin kendi belediye başkanına sahip çıkmamasını da eleştiren Özdağ, “Partisi tarafından da eleştirildiğini üzüntüyle görüyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi bu konuda ne yapar, bu bizi çok ilgilendirmiyor ama bunu milli ve partiler üstü mesele olarak gördüğüm için bu konuda milli tavır alan ve sığınmacıların ülkesine dönmelerini isteyen bütün siyasi duruşları, kurumları, kişileri, sivil toplum örgütlerini, aydınları, 'Ayyıldız Hareketi' olarak kucaklarız ve sonuna kadar destekleriz” dedi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz