Uğur Dündar ve Yılmaz Özdil arasında Sezgin Baran Korkmaz girdi!

Uğur Dündar ve Yılmaz Özdil arasında Sezgin Baran Korkmaz girdi!
NotHaber

Gazeteci Yılmaz Özdil, Sezgin Baran Korkmaz’ın Uğur Dündar’a televizyon kurdurduğunu ima etti, Dündar Özdil’e ağır sözlerle yanıt verdi.

 

***

Uğur Dündar ve Yılmaz Özdil arasına, kara para aklama suçundan Viyana’da gözaltına alınan Sezgin Baran Korkmaz girdi. Özdil, Korkmaz ile ilgili attığı tweetlerde Uğur Dündar’ı ima ederek şunları yazdı: Dürüst ve güvenilir (!) araştırmacı gazetecilerin SBK aşına su katmak istemem ama, SBK’nın kafakola aldığı gazetecilerin listesi ABD’de açılan davanın iddianamesinde yazıyor... Kimlere televizyon kanalı kurdurdukları bile orada yazıyor!

UĞUR DÜNDAR’DAN SERT YANIT GELDİ

Yılmaz Özdil, Sezgin Baran Korkmaz’ın kendisine televizyon kurdurduğu iddiası üzerine Tuncay Mollaveyisoğlu’nun programına konuk olan Uğur Dündar sert yanıtlar verdi. İddiaları reddeden Dündar, “Yılmaz’ın bu imayı yapması benim hayatımda sırtımdan yediğim en ağır hançerlerden birisidir” diye konuştu.

“KARŞIMA ÇIKARSAN ÇOK FENA YAPARIM”

Yılmaz Özdil’e hitaben konuşmasına devam eden Dündar, “Benim cenazeme gelmeyeceksin. Sana hakkımı helal etmiyorum. Sen nasıl olur da benim namusuma, şerefime ima yollu laf söylersin. Ayıp değil mi? Utan be utan! Yazıklar olsun sana, yerin dibine gir” şeklinde konuştu. Yılmaz Özdil’e bir de uyarıda bulunan Dündar, “Karşıma çıkarsan çok fena yaparım” dedi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz