TV100 ile Habertürk’ün Kumpas Kardeşliği Deşifre Oldu!

TV100 ile Habertürk’ün Kumpas Kardeşliği Deşifre Oldu!
NotHaber

Habertürk ve TV100’ün AK Parti’ye kurdukları iftira kumpası “bu kadar da olmaz” dedirtti.

Diyarbakır’da AK Parti bismil İlçe Başkanı Veysel Yağmur’un “HDP İlçe binası açılışına katıldığı”na dair haberler yalan çıktı. Söz konusu çarpıtma haberlerde yer alan etkinliğin, bir eczane açılışı olduğu, açılışa ilin ileri gelenlerinin katıldığı bildirildi. Açılışın ise Mart ayında gerçekleştirildiği belirtildi. Başkan Yağmur’a kurulan Kumpasta tv100 ve Habertürk’ün parmak izi tespit edildi.

KİRLİ ORTAKLIK!

Tek merkezden yapılan ve yayılan asparagas haberi AK Parti Bismil İlçe Başkanı Veysel Yağmur ve açılışa katılanlar üç gün önce yalanlarken, Habertürk Yazarı Fatih Altaylı, bugün köşesinde aynı yalanı sürdürdü. Altaylı yazısında hem Cumhur ittifakını hem de İlçe Başkanı Veysel Yağmur’u hedef gösterdi. Üstelik Habertürk’ün daha önce yaptığı haber de Altaylı’yı yalanladığı ortaya çıktı. Ancak söz konusu haberin alelacele yayından kaldırıldığı görüldü. AK Parti Bismil İlçe Başkanı Veysel Yağmur’a yönelik yapılan algı operasyonun arkasından ise TV100 televizyonunun sahibi Necat Gülseven çıktı!

TETİKÇİLER DEVREDE!

İddiaya göre, Veysel Yağmur, Necat Gülseven’in kardeşi Besri Gülseven’i geçtiğimiz günlerde, “yolsuzluk yaptığı” gerekçesiyle ilçe teşkilatındaki görevine son verdi. Necat Gülseven’in ise kardeşinin görevden alınması üzerine, AK Parti Bismil İlçe Başkanı Veysel Yağmur’a yalan haberlerle karakter suikastı denedi. Piyasaya sürdüğü haberler yalanınca bu kez Habertürk Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Tekdağ’la kurduğu iş ilişkileri üzerinden Fatih Altaylı’yı devreye sürdü. Altaylı bugünkü köşesinde yalan olduğu defalarca kanıtlanan iddialar üzerinden AK Parti Bismil İlçe Başkanı Veysel Yağmur ve Cumhur ittifakını hedef aldı.

SİLİNEN HABERLER

 

 

 

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz