Trafikte döner bıçaklı korna kavgası

Trafikte döner bıçaklı korna kavgası
NotHaber

Antalya'da Fırıncılar Odası Başkan Yardımcısı Sezai Bostancı, trafikte korna çalma yüzünden tartıştığı sürücü tarafından döner bıçağı ile parmaklarından yaralandı.

Antalya'da Fırıncılar Odası Başkan Yardımcısı Sezai Bostancı, Trafikte korna çalma yüzünden tartıştığı sürücü tarafından döner bıçağı ile parmaklarından yaralandı. Aldığı darbe sonucu saldırı bıçağı elinde kırılan Bostancı, polise şikayetçi oldu. Kaçan sürücü ise aranmaya başlandı.

DÖNER BIÇAĞIYLA SALDIRDI

Olay, dün saat 16.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Mevlana Caddesi üzerinde yaşandı. Otomobiliyle seyir halinde bulunan Fırıncılar Odası Başkan Yardımcısı Sezai Bostancı, başka bir sürücünün çaldığı korna yüzünden seyir halinde bulanan başka bir sürücünün hakaretlerine maruz kalınca inip konuşmak istedi. Diğer sürücünün elinde döner bıçağı ile inmesi sonucu aralarında tartışma çıktı. Döner bıçağını Bostancı'ya doğru sallayan sürücü, Sezai Bostancı'yı sağ elin yüzük ve serçe parmağından yaraladı. Kırılan bıçak Bostancı'nın elinde kaldı. Sezai Bostancı olay sonrası otomobili kenara çekip polisi aradı. Kısa süre içinde belirtilen yere gelen polis, kaçan sürücüyü bulmak için çalışma başlattı.

Başından geçen olayın şokunu üzerinden atamadığını söyleyen Sezai Bostancı, "Önce korna daha sonra küfür edildiğini duyunca konuşmak istedim. Sürücü alkolüydü sanıyorum. Döner bıçağı ile bana saldırdı. İlk darbede elimde kırıldı. Ben de elinden alıp, polise teslim ettim" dedi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz