Tosuncuk: Tüm mal varlığımı mağduriyetleri gidermek için kullanın!

Tosuncuk: Tüm mal varlığımı mağduriyetleri gidermek için kullanın!
NotHaber

Çiftlik Bank" davası sanığı Mehmet Aydın'ın emniyetteki ilk ifadesinde tüm malvarlığının mağduriyetleri gidermek için kullanılmasını istedi, “"Çiftlik Bank" sisteminde kimseye kesin kazanç vaadinde bulunmadım” dediği öğrenildi.

Çiftlik Bank" davası sanığı Mehmet Aydın'ın emniyetteki ilk ifadeleri ortaya çıktı. Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın, "Çiftlik Bank" nedeniyle yaşanan mağduriyetleri karşılayabileceğinden dolayı teslim olduğunu söylediği öğrenildi.

İfadesinde, "Çiftlik Bank"ı bir internet oyunu olarak tasarladığını, oyuna yüksek katılım olunca şirket kurmaya karar verdiğini savunan Aydın, sistemi Kıbrıs'ta kurduğu şirket üzerinden yönetmeye başladığını ve zamanla şarküteri ve çiftlikler açtığını söyledi.

"KİMSEYE KESİN KAZANÇ VAADİNDE BULUNMADIM"

Aydın, "Çiftlik Bank" sisteminde kimseye kesin kazanç vaadinde bulunulmadığını, onlara sadece sistem herhangi bir şekilde kapanırsa sadece ana para iadesi garantisi verildiğini öne sürdü. Oyuna üye olanların gerçek çiftliklerde payının olmadığını belirtti. Binlerce üyenin de oyunda kazandığı paraları nakit olarak teslim aldığını iddia etti.

Sistemi asla dolandırıcılık amacıyla kurmadığını, her zaman iyi niyetli davrandığını belirten Aydın, şirketin kapandığı son ana kadar ana para iadesi yaptığını, bunun da iyi niyetli olduğunu gösterdiğini savundu.

"MAĞDURİYETLERİ KARŞILAYABİLİRİM"

Sistemde görevli şahısların kötü niyetli davranıp haksız menfaat temin ederek kendisini de zarara uğrattığını iddia eden Aydın, tüm malvarlığının bu sistemden zarar görenlerin mağduriyetinin giderilmesi için kullanılmasını istedi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz