Tosuncuk memleketine kaçak villa yaptırmış

Tosuncuk memleketine kaçak villa yaptırmış
NotHaber

'Çiftlik Bank' davası sanığı Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın’ın memleketi Giresun’da kaçak villası ortaya çıktı.

Brezilya’da geçtiğimiz hafta sonu teslim olarak Türkiye’ye getirilen 'Çiftlik Bank' davası sanığı Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın’ın memleketi Giresun’da kaçak villası ortaya çıktı. Espiye ilçes Aydınlar köyünde 5 yıl önce dere yatağına yaptırılan iki katlı ahşap villanın dört bir yanı güvenlik kameraları ile donatılmış. Kaçak villa, kaymakamlık tarafından mühürlendi. Villanın baba Murat Aydın adına kayıtlı olduğu öğrenildi. Murat Aydın, 2017 yılında vefat etmesinin ardından villa anne Fatma Aydın'a kaldı. Villada uzun süredir kimsenin yaşamadığı öğrenildi.

KAÇAK VİLLA YAKINDA YIKILACAK

Villa kapısına asılan mühürlü şu ifadelere yer verildi: Espiye’nin Aydınlar Köyü’nde Fatma Aydın adına kayıtlı 150 ada, 13 parsel arazi üzerine kaçak olarak inşa edilen bina kaymakamlık makamının 06.07.2021 tarihli ve 1280 sayılı olurları gereğince mühürlenmiştir.

Belgede, İlçe Özel İdare Müdürü, Yapı İşleri Müdürü ve Milli Emlak Şefi’nin imzaları da yer aldı. Kaçak yapı için önümüzdeki günlerde yıkım işlemlerinin başlatılması bekleniyor.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz