Tıbbi atık aracı yolcu otobüsüne çarptı: 4 yaralı

Tıbbi atık aracı yolcu otobüsüne çarptı: 4 yaralı
NotHaber

Kuzey Marmara Otoyolu Hikmet Çeri Viyadüğü’nde arızalanan bir yolcu otobüsüne İSTAÇ AŞ'ye ait bir tıbbi atık aracıyla çarpıştı. Kazada 4 kişi yaralandı.

İstanbul'dan Bodrum’a giden yolcu otobüsü Esenler otogarından çıktıktan bir süre sonra arızalandı. Kuzey Marmara Otoyolu’nda sağ şeritte düşük hızla seyir halinde olan otobüse tıbbi atık aracı çarptı. Kazada 4 kişi yaralandı. Hikmet Çeri Viyadüğü’nde yaşanan kaza sonrası bölgeye jandarma, itfaiye, sağlık ve otoyol ekipleri gönderildi. Hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Diğer yolcular başka bir otobüsle Bodrum'a gönderildi.  Kullanılmaz hale gelen otobüs çekici ile kaldırıldı.

“SAĞ ŞERİTTE GİDERKEN BİRDEN BİZE ÇARPTI”

Otobüsün yedek şoförü Nezir Öztürk, Bodrum'a gitmek üzere Esenler Otogarı'ndan çıktıklarını, Kuzey Marmara Otoyolu'na girdiklerinde otobüsün arıza lambasının yandığını söyledi. Öztürk, "Gişeleri geçtikten sonra arıza lambamız yandı. 20-30 (kilometre) süratle arabamızı sürerken dörtlülerimizi açtık. Seyir halinde virajı geçtik, ilerde mola veririz diye düşündük. Ardından bir anda gelen araç bize çarptı, ardından araçtan indik arabadan yolcularımızı tahliye ettik. Yaralılarımıza ilk müdahalemizi yaptık. Ambulans, itfaiye ve polisi arayıp haberdar ettik. Diğer yolcuları da yedek araç istedik ve Bodrum'a yolcu ettik. Yaralılarımızın durumu iyi" dedi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz