Thodex'in sahibi Özer böyle kaçtı!

Thodex'in sahibi Özer böyle kaçtı!
NotHaber

Yurt dışına kaçan Thodex'in kurucusu Özer'in yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Özer’in havalimanına gelişi, terminale girişi, kontuarlarda bilet ve pasaport işlemlerini yaptığı anlar yer alıyor.

İçindekiler

Kırmızı bültenle aranan Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer'in, İstanbul Havalimanı'ndan yurt dışına kaçışına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.

Özer'in, akşam saatlerinde siyah renkli bir otomobil ile havalimanına geldiği ve otopark girişinde aracını valeye teslim ederek arka koltuktaki sırt çantasını aldığı görülüyor. Daha sonra yürüyerek terminale giriş yaptığı, bilet kontuarında check-in işlemini yaparak ayrıldığı anlar görüntülere yansıyor.

HAVALİMANINDA YALNIZDI

Dış hatlar terminalinde pasaport kontuarından çıkış işlemlerini yaptıran Faruk Fatih Özer, arındırılmış alanda bir süre dolaşıyor. Daha sonra uçuş kapısından işlem yaptırarak Arnavutluk'un başkenti Tiran'a giden uçağa biniyor.

Kayıtlarda, Özer'in havalimanı içerisinde bulunduğu süre boyunca herhangi bir kişiyle temasının olmadığı tespit ediliyor. Sakin görüntüsüyle, çıkışını sıradan bir seyahat gibi göstermeye çalıştığı da dikkati çekiyor.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz