Thodex’in reklam yüzleri Burcu Esmersoy ve Ebru Şallı'ya suç duyurusu!

Thodex’in reklam yüzleri Burcu Esmersoy ve Ebru Şallı'ya suç duyurusu!

Thodex reklamlarında oynayan Burcu Esmersoy ve Ebru Şallı'nın da aralarında bulunduğu ünlüler hakkında suç duyurusunda bulunuldu ve reklamdan sonraki mal varlıklarının incelenmesi istendi.

Thodex ile 108 milyon dolarlık vurgun yaptıktan sonra kayıplara karışan Faruk Fatih Özer ile ilgili önemli bir iddia gündeme geldi. İddiaya göre Özer, Türkiye'deki kız arkadaşıyla görüşmey devam ediyor. Yapılan suç duyurusuna göre Özer'in kız arkadaşı, Thodex reklamlarında oynayan ünlü isimlerden biriydi ve Thodex merkez binasının olduğu rezidansta yaşıyordu.

SAVCILIK İNCELEME İSTEDİ

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, yapılan suç duyurusu dilekçesinde Thodex reklamlarında oynayan ünlüler ve bu borsaya yatırımı teşvik eden ekonomistin banka hesaplarının incelenmesini istedi.

Ayrıca ekonomist Erkan Öz ve aralarında Ebru Şallı, Burcu Esmersoy ve Özge Ulusoy gibi ünlü isimlerin bulunduğu 20 kişiyle Faruk Fatih Özer'in arasındaki görüşme kayıtlarının da incelenmesi istendi.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Thodex mağdurları avukatı Sinan Keskin, "Fatih Faruk Özer’in irtibatlı olduğu, organizasyonda yer alan manken, oyuncu ve kamuoyuna mal olmuş çeşitli kişiler hakkında da bu irtibatın ortaya çıkartılması için savcılığa suç duyurusunda bulunduk." ifadelerini kullandı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz