Temel Karamollaoğlu: Mafya, siyaset medya üçgeninde atılan iddialar mide bulandırıcı

Temel Karamollaoğlu: Mafya, siyaset medya üçgeninde atılan iddialar mide bulandırıcı
NotHaber

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in video serisini kastederek “Mafya, siyaset, medya üçgeninde ortaya atılan iddialar mide bulandırıcıdır” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, son aylarda organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in video serisiyle ortaya çıkan durumu değerlendirdi. Karamollaoğlu her geçen gün adalete olan güvenin örselendiğini savunarak “Mafya, siyaset ve medya üçgeninde ortaya atılan iddialar, hukuksuz ve karanlık işler, güç ve suç ortaklıkları artık mide bulandırıcı bir hal almıştır. Esas endişe verici ve üzücü olan bu kadar kirli ortaklıkların ortaya saçılması karşısında kimsenin kılının kıpırdamamasıdır. Elbette yetkililerden bahsediyorum. Yönetim, adalet mekanizması bunların üzerine gitmek zorundadır." Şeklinde konuştu.

“KAMUDAKİ YÜZDE 20 AZALTMA YETMEZ”

Kamuda taşıt sayısının azaltılması, yeni arsa alınmaması gibi Tasarruf Tedbirlerine de değinen Karamollaoğlu, “İnşallah sözlerinde dururlar ama yüzde 20 azaltmayla bu bitmez. Siz gitmişsiniz lüzumsuz olarak 1000 araba kiralamışsınız, yüzde 20'sini satacaksınız. 1000'ini de sat, niye sadece yüzde 20? Yeni arsa alınmayacak, çok güzel bir şey. Mevcut aldığınız arsaları da doğru değerlendirmesini bilin” dedi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz