TEKNOFEST’te İstanbul semalarında Solo Türk resitali!

TEKNOFEST’te İstanbul semalarında Solo Türk resitali!
NotHaber

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin gösteri takımı “Solo Türk”, TEKNOFEST festivali kapsamında dün İstanbul semalarında gerçekleştirdiği gösteriyle izleyenleri büyüledi. Dünyanın en başarılı pilotlarından oluşan Solo Türk ekibi, festival kapsamında Megakent’in semalarında gövde gösterisi yaptı.

Türkiye'nin en büyük teknoloji etkinliği Teknofest İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST İstanbul) Atatürk Havalimanı'nda dün başladı. SOLOTÜRK, TEKNOFEST İstanbul kapsamında gösteri uçuşu yaptı.

TEKNOFEST’TE Solo Türk RÜZGARI

TEKNOFEST'in 2. günü heyecanla devam ediyor. SOLOTÜRK alanda bir gösteri uçuşu gerçekleştirdi izledi.Milli Savunma Bakanlığı bünyesinde birçok başarıya imza atan F4 ve F16 uçaklarını Solo Türk gösterisiyle İstanbul Boğazı semalarında görme fırsatı bulan vatandaşlar ve turistler, kentin birçok noktasında bu anları cep telefonlarıyla kaydetti.

FESTİVAL 26 EYLÜL’E KADAR SÜRECEK

TEKNOFEST, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yürütücülüğünde, Türkiye’nin önde gelen teknoloji şirketleri, kamu kurumları, medya kuruluşları ve üniversitelerin de aralarında bulunduğu 72 paydaşın destekleriyle İstanbul Atatürk Havalimanı’nda başladı ve 26 Eylül’de sona erecek.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz