Görüş Bildir
NotHaber test yayını başladı. Öneri ve eleştirilerinizle katkı sağlayabilir daha iyisini yapabilmemiz için bize görüşlerinizi yazabilirsiniz.
Geleceğe 59 saniye notlar
Geleceğe 59 saniye notlar

TBMM Başkanı Şentop, Sırbistan Başbakanı Brnabiç ile görüştü

NotHaber

TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve beraberindeki parlamento heyeti, Sırbistan Başbakanı Ana Brnabiç ile görüştü.

Hükümet binasındaki görüşme, görüntü alınmasının ardından, basına kapalı gerçekleşti.

Edinilen bilgiye göre, Şentop görüşmede, Türkiye-Sırbistan ilişkilerinin mükemmel bir seviyede ve her alanda ilerlediğini ifade etti.

İki ülkenin, ekonomide, ticarette, turizmde, önüne sürekli yeni hedefler koyduğunun altını çizen Şentop, ilişkilerdeki ivmenin, üst düzey ziyaretlere de yansıdığını söyledi.

Sırbistan Başbakanı Brnabiç de ikili ilişkilerin en üst düzeyde devam ettiğine dikkati çekti.

Bayraklı Camii'nin restorasyonuna, kültürel ilişkilere ve bu bağlamda TİKA'nın çalışmalarının önemine değinen Brnabiç, Türkiye, Sırbistan ve Bosna Hersek ilişkilerinin, bölgenin istikrarına ve dünya barışına katkısını çok önemsediğini kaydetti.

Yorum yapın
Yorumlar
    İlk yorum yapan sen ol!
Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz