Tanju Özcan'ın ahlaksız imalarına tepki!

Tanju Özcan'ın ahlaksız imalarına tepki!
NotHaber

AK Partili Bolu Belediyesi Meclis Üyeleri, belediye başkanı Tanju Özcan’ı Türk kadınına hakaret ettiğini belirterek meclisi salonunu terk etti.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan katıldığı bir sosyal medya yayınında tesettürlü bir kadınla yaşadığı ‘Tüp Bebek’ diyaloğunu anlatmıştı. Özcan’ın diyaloğu alaycı bir tavırla ve kadınları aşağılayan bir üslupla anlattığını belirten Bolu Belediyesi AK Parti Belediye Meclis üyeleri başkanı protesto ederek meclis salonunu terk etti.

HACER ÇINAR: BİR ANNE OLARAK ÖZCAN’I KINIYORUM!

Meclis toplantısının sonunda söz alan AK Parti Belediye Meclis Üyesi Hacer Çınar, Özcan'ın Türk kadınına hakaret ettiğini, bunun da sosyal medya platformlarında gündem olduğunu söyledi. Bir Türk kadını ve anne olarak Özcan'ı kınadığını ifade eden Çınar, meclis salonunda bulunan kadınlar ile tüm belediye meclis üyelerini salonu terk etmeye davet etti. Çınar'ın davetine uyan AK Partili meclis üyeleri, salondan çıktı.

ÖZCAN: KEŞKE ANLATMASAYDIM

Meclis toplantısının ardından makamında konuya ilişkin bir açıklama yapan Özcan, katıldığı programın magazin ağırlıklı olduğunu dile getirerek, aklına ilk gelen esprili anısının sorulması üzerine söz konusu diyaloğu anlattığını söyledi. Böyle bir anının o platformda anlatılmaması gerektiğini belirten Özcan, "Kadınlara ne kadar saygılı olduğumu herkes bilir. Ben bunu kadınları incitmek için falan yapmadım ancak yine de o anıyı anlattığım için üzgünüm. Bu anlattıklarımdan siyasi olarak değil de samimi olarak üzülen kadınlar ve dernekler varsa onlardan da özür dilemek düşer bana" diye konuştu.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz