Tanju Özcan disiplin kuruluna sevk edildi!

Tanju Özcan disiplin kuruluna sevk edildi!
NotHaber

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın partinin yüksek disiplin kuruluna sevk edildiğini açıkladı.

CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan partinin yüksek disiplin kuruluna sevk edildi. Haberi CHP Sözcüsü Faik Öztrak açıkladı. Özcan’ın bir kadın hakkında söylediği sözlerinin kabul edilemez olduğunu belirten Öztrak “Bolu Belediye Başkanının bir kadın hemşehrisi hakkında yaptığı yakışıksız açıklamalar nedeniyle, uyarılması talebiyle Yüksek Disiplin Kuruluna sevkine, MYK'de oybirliği ile karar verdik." dedi.

FAİK ÖZTRAK: OKULLAR EN SON KAPANIP EN ÖNCE AÇILMASI GEREKEN KURUMLARDIR

Okulların açılmasıyla yüz yüze eğitimin başladığını hatırlatan Öztrak, “Okullar, salgın gibi olağanüstü durumlarda en son kapanıp en önce açılması gereken kurumlardır. Çocuklarımız, ülkemizin geleceği ve yarınlarıdır. Onların okuldan ve eğitimden uzak kaldıkları her gün ülkemiz için telafisi zor bir faturanın daha da kabarmasıdır. Türkiye, salgında okullarını en uzun süre kapalı tutan ülkelerden biri. OECD ülkeleri arasında Meksika’nın ardından okulları en uzun süre kapatılan ülke Türkiye oldu” dedi. 

“İKTİDAR YÜZ YÜZE EĞİTİMİ GÖZ ARDI ETTİ”

Salgın döneminde iktidarın eğitime yaklaşımını eleştiren Öztrak, “Hükümet turizm ve sanayiden gelecek verdiği önemi maalesef çocuklarımızın geleceğine, eğitimine veremedi. Salgında pek çok öğrenci uzaktan eğitime ulaşamadı. Ulaşanlar da bundan bir şey anlamadı. Bir nesil göz göre göre heba olma noktasına geldi. Bu açığı kapatmak için hükümete, eğitimcilere, velilere ve öğrencilere büyük görev ve sorumluluklar düşüyor” şeklinde tavsiye verdi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz