Taksicinin zor anları! Önce tartışma sonra silahlı gasp

Taksicinin zor anları! Önce tartışma sonra silahlı gasp

Bağcılar'da bir taksicinin iki kişi tarafından silahla ateş açılarak gasbedilmeye çalışıldığı anlar, araç içi kamerasına anbean yansıdı.

 

Bağcılar'da iki kişinin bir Taksiciyi silah zoruyla gasbetmeye çalıştığı anlara ilişkin araç içi kameranın kaydettiği görüntüler ortaya çıktı.

TAKSİCİ DİRENİNCE SİLAH ÇEKTİLER

Bağcılar, Bağlar Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi'nde 2 Eylül tarihinde meydana gelen olayda 60 yaşındaki taksi şoförü İ.B.'nin aracına binen iki kişi, bir süre sonra şoförle tartışmaya başladı. Taksici İ.B.'nin kendilerine direnmesi üzerine  zanlılırdan biri belinden çıkardığı silahla araca doğru ateş etmeye başladı. Önce aracından inerek kurşunlardan kendisini sakınmaya çalışan taksi şöfürü daha sonra aracına tekrar binerek olay yerinden hızla uzaklaştı.

SUÇ MAKİNESİ ÇIKTILAR

Taksicinin şikayeti üzearine devreye giren polis zanlılardan Uğur C.'yi (28) kısa süre içindre yakalayarak gözaltına aldı. Daha önceden 23 kez çeşitli suçlardan kaydı bulunan şüpheli çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayın firari olarak aranan diğer zanlısı Yunus E.G.(27) de önceki gün yakalandı. Bu şahsın da daha önceden 13 kez polis tarafından gözaltına alındığı ortaya çıkarken, şüpheli sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ARAÇ İÇİ KAMERA OLAYLARI KAYDETTİ

Öte yandan olay sırasında Taksici İ.B.'nin aracında bulunan güvenlik kamerası yaşananları anbean kaydetti. Görüntülerde ikilinin önce araç içinde şoför İ.B. ile tartıştıkları daha sonra araçtan indikleri ve araca doğru ateş ettikleri görülüyor. Şoförün de araçtan inmesinin ardından dışarıda bir süre dahna devam eden tartışmanın ardından İ.B.'nin otomobiline binerek hızla olay yerinden kaçtığı anlar kayıt altına alındı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz