Süleyman Soylu: Yabancı düşmanlığı yapan utansın!

Süleyman Soylu: Yabancı düşmanlığı yapan utansın!
NotHaber

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, son günlerde artan yabancı düşmanlığı söylemlerine Arhavi’den yanıt verdi: Yabancı düşmanlığı bizim milletimizin bir hasleti değildir, kim yapıyorsa utansın!

Muhalefet partilerinin Yabancı Düşmanlığına varan söylemlerini gündeme getiren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu “Yabancı düşmanlığı bizim milletimizin bir hasleti değildir, kim yapıyorsa utansın” diyerek hükümete yöneltilen eleştirileri yanıtladı.

SÜLEYMAN SOYLU: BİZ SÖMÜRGE MEDENİYETİNİN DEĞİL İYİLİK MEDENİYETİNİN EVLATLARIYIZ

Süleyman Soylu, “Biz iyilik medeniyetinin evlatlarıyız. Biz sömürge medeniyetinin evlatları değiliz. Sömürge medeniyetinin evlatları batı devletleridir” diyerek Avrupa devletlerinin göçmen konusundaki iki yüzlülüğünü eleştirdi.

“AFGANLAR KURTULUŞ SAVAŞI SIRASINDA BİLEZİKLERİ SATIP BİZE GÖNDERDİLER”

Afganlar Geliyor’ diyenlere de yanıt veren Soylu, “Afganlar sadece Türkiye’ye gelmiyor, Batı’ya da gidiyor. O eleştirenlere bir şey daha söylemek istiyorum. Bu memleket fakr-u zaruret içerisindeyken, istiklal mücadelesi verdiği Kurtuluş Savaşı sırasında Pakistanlı ve Afganistanlı kardeşlerimiz kollarındaki bilezikleri sattılar ve Türkiye’ye, yani Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e gönderdiler. Afganların ve Pakistanlıların gönderdiklerinden artan parayla da, bilmeyenler bilsin, İş Bankası kuruldu” dedi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz