Soylu’dan Peker’e sert yanıt!

Soylu’dan Peker’e sert yanıt!
NotHaber

Organize suç örgütü lideri Peker’in iddialarını sert bir dille yanıtlayan İçişleri Bakanı Soylu, video serisinin uluslararası bir operasyon olduğuna dikkat çekti.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, yayımladığı video serisinde pek çok iddiaya yer verdi. Bu iddiaların merkezinde olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TRT Haber canlı yayınına katılarak iddiaları yanıtladı. Peker’in evine yapılan operasyonda aile üyelerine kötü davranılması ve kadın polis olmadığı söylemlerini reddeden Soylu, operasyon görüntülerini göstererek iddiaların asılsız olduğuna söyledi.

ULUSLARARASI BİR OPERASYON

Süleyman Soylu, Sedat Peker'in kim ya da kimler tarafından kullanıldığına ilişkin soru üzerine, "Çok basit, burada uluslararası bir operasyon var" diye konuştu. Soylu, Peker’in Birleşik Arap Emirlikleri’nde olduğunu ima ederek, “Birleşik Arap Emirlikleri 15 Temmuz'un Amerika ile beraber failidir, net. Birleşik Arap Emirlikleri etrafımızdaki coğrafyada, bahsettiğim ülkelerin en önemli operasyonel partneridir” dedi.

“THODEX KURUCUSUNU ALACAĞIZ”

Kripto Para Borsası Thodex vurgununa da değinen Soylu, “Soruşturma sürüyor. Bizim kanaatimiz Faruk Fatih Özer Arnavutluk'tadır. Başka bir ülkeye geçtiği noktasında herhangi bir bilgimiz yok. Nerede olduğunu da biliyoruz. Alacağız inşallah." değerlendirmesinde bulundu.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz