Soylu’dan Özışık kardeşlere suç duyurusu!

Soylu’dan Özışık kardeşlere suç duyurusu!
NotHaber

İçişleri Bakanı Soylu, organize suç örgütü lideri Sedat Peker ile ilişkileri nedeniyle Hadi ve Süleyman Özışık kardeşler hakkında dava açılması için savcılığa suç duyurusunda bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gazeteci Hadi ve Süleyman Özışık kardeşler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Dava dilekçesinde hakaret, iftira ve örgüte bilerek / isteyerek yardım konuları yer alıyor.

SUÇ DUYURUSU NEDEN YAPILDI?

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, önceki gün bir televizyon kanalında, gazeteci Hadi ve Süleyman Özışık kardeşlerin Süleyman Soylu ile Sedat Peker arasında aracılık yaptığını iddia etti. Hadi Özışık bu iddiaları reddedince, Sedat Peker, Hadi Özışık ile yaptığı görüntülü telefon konuşmalarını twitter hesabından paylaştı. Hadi Özışık, video görüşmesinde Soylu ve Peker arasında aracılık yaptığını ima eden ifadeler kullandı.

SOYLU İDDİALARI REDDETTİ

İçişleri Bakanı Soylu, dava dilekçesinde, bahsi geçen görüşmedeki ifadelerden haberdar olmadığı ve iddiaların gerçek dışı olduğu belirtildi. Bunun yanı sıra Hadi Özışık’ın Soylu’nun isminin kullanıldığını kabul eden bir özür beyanına da atıfta bulunuldu.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz