Soylu: Ekonomi temmuz ayında öyle bir büyüyecek ki…

Soylu: Ekonomi temmuz ayında öyle bir büyüyecek ki…
NotHaber

İçişleri Bakanı Soylu, Afyonkarahisar’daki bir mitingde ekonominin büyümesiyle ilgili temmuz ayına gönderme yaptı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Afyonkarahisar’ın Güney beldesinde düzenlenen bir mitinge katıldı. Soylu, Ekonominin geleceğine dair ilginç açıklamalarda bulundu: “Görecekseniz temmuz ayından itibaren ülkemin ekonomisi öyle bir atağa kalkacak, öyle bir sıçrayacak ve büyüyecek ki etrafımızdaki Almanya'sı, Fransa'sı, İngiltere'si, İtalya'sı ve hele o her şeye burnunu sokan ABD'si de çatlayacak, patlayacak"

“TERÖRÜ SIFIRLAYACAĞIZ”

Terörle mücadele konusunda son yıllarda büyük bir ivme yakaladıklarına işaret eden Soylu, “15-20 bin civarında olan terörist sayısı 250'ye kadar düştü. Eskiden terör örgütüne yılda 5 bin 500 terörist katılırdı. Şimdi bu rakam 15’e düştü. Bunlardan dördü de yurt dışından. Yani 11 kişi sadece terör örgütüne katıldı. Sizlerin desteğiyle terörü sıfırlayacağız” diye konuştu.

“ZEHİR TACİRLERİNE GEÇİT YOK”

Çocukları zehirlemelerine müsaade etmeyeceklerini ve narkotikle mücadelede aman vermeyeceklerini vurgulayan Soylu, "Şu anda içeride 88 bin zehir taciri var. Her hafta 3 bin 500-4 bin kişiyi gözaltına alıyoruz. İçeridekilerin önemli bir bölümü satıcı. Çocuklarımıza musallat olmasın diye onları piyasadan itiyoruz” şeklinde konuştu.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz