Sonbahar ülkeyi etkisi altına aldı

Sonbahar ülkeyi etkisi altına aldı
NotHaber

Hava sıcaklıkları 5-10 derece düşüyor, Karadeniz Bölgesi’nde yağışlar devam ediyor. Türkiye genelinde hava durumu haberimizde…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu; Marmara'nın doğusu, Karadeniz, İç Anadolu'nun güneyi ve doğusu, Doğu Akdeniz, Orta Akdeniz'in iç kesimleri ile Erzincan, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların, Zonguldak, Bartın, Düzce, Ordu, Samsun'un doğusu ve Kastamonu'nun kıyı ilçelerinde kuvvetli, Giresun ve Trabzon çevrelerinde çok kuvvetli yer yer şiddetli, Trabzon’un doğusu ve Rize çevreleri ile Artvin’in kıyı kesimlerinde şiddetli ve aşırı olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI

Hava sıcaklığının ülkemiz genelinde 5 ila 10 derece olarak azalacağı tahmin ediliyor.

AMAN DİKKAT!

Karadeniz Bölgesi’nde görülecek kuvvetli yağışlara karşı uzmanlar uyarıyor. Meteoroloji, ani sel, yerel su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı uyardı.

Ayrıca Doğu Anadolu’nun doğusunda görülebilecek kuvvetli rüzgarlar ve kısa süreli Fırtına sonucunda oluşabilecek ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması ve ulaşımda aksamalar gibi durumlar için dikkatli ve tedbirli olunmalı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz