Sokakta dehşet! “Canımı sıkanları vuracağım”

Sokakta dehşet! “Canımı sıkanları vuracağım”

Eşiyle tartışan şahıs, av tüfeğiyle sokak ortasında havaya 7 el ateş açtıktan sonra polislere “Canımı sıkanları vuracağım” tehditleri savurdu.

Antalya’da eşiyle tartıştığını iddia eden Hüseyin Z. (33), ruhsatsız uzun namlulu avcı tüfeği ile havaya 7 el ateş açtı. Polis ekiplerine yaptığı açıklamada “Canımı sıkanları vuracağım. Başta babam, gerisi kim gelirse." dedi.

TÜFEĞİ SAKLADI

Olay, saat 18.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Tarım Mahallesi 1650 sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre eşiyle tartışan ve psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Hüseyin Z., internetten aldığı ruhsatsız uzun namlulu av tüfeğiyle sokağa çıktı. Hüseyin Z.’nin, havaya 7 el ateş açtığını gören mahalle sakinleri durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekiplerinin evin önüne geldiğini gören Hüseyin Z. teslim olurken tüfeği ise sakladı. Ekipler, Hüseyin Z.’ye av tüfeğinin nerede olduğunu sordu. Tüfeğin evde olduğunu öğrenen polis ekipleri evden uzun namlulu av tüfeğini aldı.

“CANIMI SIKANLARI VURACAĞIM”

Hüseyin Z. polis aracına götürüldüğü esnada gazetecilerin “Silahı internetten mi aldın?” sorusuna, “Silah sıkıntı değil baba. Silah temin ederiz, madem çekiyorsun, canımı sıkanları vuracağım. Başta babam, gerisi kim gelirse. Bir daha alırım silahı baba. Sıkıntı değil kardeş” diye cevap verirken, daha sonra polis ekiplerine “Hadi gidelim” diyerek ekip aracına yöneldi.

“KALABALIK DAĞILSIN DİYE”

Sağlık kontrolünün ardından polis merkezine götürülen Hüseyin Z., polisteki ifadesinde şu sözleri kullandı: "Sokakta eşimle tartıştım. Bunalıma girdim. Kalabalık dağılsın diye havaya birkaç el ateş açtım.”

SERBEST BIRAKILDI

Şahıs, polis merkezinde ifadesi alındıktan sonra savcının talimatıyla serbest bırakıldı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz