Seyit Torun açıkladı: CHP'de 3 yıllık yol haritası

Seyit Torun açıkladı: CHP'de 3 yıllık yol haritası
NotHaber

CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun, Gaziantep'teki Belediye Başkanları Çalıştayı'nda  gelecek 3 yılın yol haritasını büyük ölçüde belirleyeceklerini açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) "Belediye Başkanları Çalıştayı", Gaziantep'te başladı.

3 gün sürecek çalıştay öncesi bir basın toplantısı düzenleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, etkinliğe 190 il ve ilçe belediye başkanının iştirak ettiğini söyledi.

2 YILLIK İCRAAT DEĞERLEDİRİLECEK

Toplantının ardından belediye başkanlarının sahaya çıkıp vatandaşlarla sohbet edeceğini aktaran Torun, "Bu çalıştayımızda, 2019 yerel seçimlerinin üzerinden geçen 2 yılı detaylı olarak masaya yatıracağız ve önümüzdeki 3 yılın yol haritasını da büyük ölçüde belirleyeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak temel amacımız, belediyelerimizin başarılı hizmetlerini artırmak ve bir vatandaşımızın daha derdine derman olmaktır." ifadelerini kullandı.

"GÜVENİ BOŞA ÇIKARMADIK"

Son yerel seçimlerde büyük başarı elde ettiklerini ifade eden Torun, şunları kaydetti: "Milletimiz son seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisine tarihi bir sorumluluk yükledi. Gururla söylüyorum ki bizim belediye başkanlarımız 2 yılda verdikleri hizmetlerle milletimizin bu güvenini boşa çıkarmadı. Bizim belediyelerimiz, halkı kandıran hayali projelerin peşinden koşmadı, vatandaşın öncelikli sorunlarını teker teker çözdü, çözmeye de devam ediyor."

KANAL İSTANBUL AÇIKLAMASI

Kanal İstanbul projesini eleştiren Torun, "Genel Başkan'ımız açıkladı, biz bir kez daha tekrarlıyoruz. İktidara geldiğimizde bu projenin içinde yer alan hiçbir şirketin parasını ödemeyeceğiz. Biz Ankara'yı satanlardan, İstanbul'a ihanet edenlerden olmadık olmayacağız." dedi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz