Şentop’tan Kılıçdaroğlu’na sert yanıt!

Şentop’tan Kılıçdaroğlu’na sert yanıt!
NotHaber

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun kendisine yönelik sözlerini eleştiren TBMM Başkanı Şentop, “Bu ya siyasi bunaklıktır ya da haysiyetsizliktir” dedi.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Pakistan ziyareti dönüşü, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisiyle ilgili açıklamalarını değerlendirdi. Şentop, Kılıçdaroğlu’nun “10 bin dolar alan siyasetçiyi açıkla” çağrısını sarf ederken kullandığı “Kendisi de mi 10 bin dolar alıyor?” sözlerini iftira olarak nitelendirdi.

ŞENTOP: SİYASİ BUNAKLIK YA DA HAYSİYETSİZDİK

Sorunun muhatabının kendisi olmadığının altını çizen Şentop, “Çok tuhaf, çok vahim, çok seviyesizce, beni itham eden bir iftirada bulunmuştur. Bu iftira yalan olduğunu bildiği halde kendisinin yaptığı bir iftiradır. Bir insana yalanla bile bile iftirada bulunan bir kişinin ya siyasi bunaklık içerisinde olduğunu ya da haysiyetsizlik, ahlaksızlık olduğunu söyledim” diye konuştu.

“AÇIKLAYACAK OLAN BEN DEĞİLİM”

10 bin dolar alan siyasetçiyi açıklayacak olanın kendisi olmadığını dile getiren Şentop, “Açıklayacak olan da, sözü dile getiren de bilen de ben değilim, dolayısıyla açıklayacak olan da ben değilim” şeklinde konuştu.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz