Sel sularında kaybolmadan önceki son mesajı “Dua edin bize”

Sel sularında kaybolmadan önceki son mesajı “Dua edin bize”
NotHaber

Sel felaketini yaşayan Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde selden dolayı çöken Ölçer Apartmanı'nda bulunan Senanur Kuş'un sel sularında kaybolmadan önce yazdığı son mesaj ortaya çıktı.

Kastamonu'da, selin ağır tahribat yarattığı Bozkurt ilçesinde çöken Ölçer Apartmanı'ndaki 20 yaşındaki Senanur Kuş ve ikiz yeğenlerinden hâlâ haber alınamıyor.

SON MESAJ “DUA EDİN BİZE”

İlçe merkezinden geçen Ezine Çayı'nın taşıp, sel suyunun yükselmesiyle Ölçer Apartmanı yıkılmış, yaz tatili için geldikleri memleketlerinde doğal felaketle karşılan Kuş ailesinin çocukları Senanur Kuş ile ikiz yeğenleri Ayşe ve Kerem Özdoğan (7) kaybolmuştu. Senanur Kuş'un, suların yükseldiği sırada henüz bina yıkılmadan önce saat 17.24'te aile bireylerinin bulunduğu 'WhatsApp' grubuna 'Dua edin bize' mesajını yazdığı ortaya çıktı.

O MESAJDAN SONRA HABER ALAMADIK

Yıkılan binanın önünde umutla bekleyen Şengül Kuş'un yengesi Münevver Gencek, görümcesi ve yeğenlerinin sele kapıldığını söyleyerek, Görümcem Şengül Kuş ile kızı Senanur Kuş, binanın 3'üncü katında oturuyorlardı. O sırada bir üst katta oturan diğer görümcemin torunları ile aynı evdeydiler. Sel sırasında telefonla konuştuk. Aile 'WhatsApp' grubumuzdan mesajlaştık. Senanur'un bize son mesajı 'Burası çok kötü, dua edin bize' oldu. O mesajdan sonra da bir daha onlardan haber alamadık. 2 gündür burada umutlu bir haber bekliyoruz diye konuştu.

KARADENİZ RENK DEĞİŞTİRDİ

Kastamonu'da etkili olan sağanağın ardından Azdavay, İnebolu, Bozkurt, Küre ve Pınarbaşı ilçelerinde selin izleri siliniyor. 27 kişinin öldüğü, 925 kişinin de tahliye edildiği Kastamonu'da, selin sürüklediği odun, toprak ve balçık Karadeniz'e aktı. Bozkurt ile Abana ilçeleri arasında denizin rengi değişti. Deniz yüzeyinde kirlilik oluştu, kıyıda odun parçaları yer aldı.

 

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz