Saral: Devletimiz gerekeni yapacak!

Saral: Devletimiz gerekeni yapacak!
NotHaber

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, organize suç örgütü elebaşısı Sedat Peker’in son videosundaki iddialarını ipe sapa gelmez olarak nitelendirdi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, organize suç örgütü elebaşısı Sedat Peker’in Pazar günü yayınladığı son videosundaki iddiaları sert bir dille eleştirdi. Saral, twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada iddiaları ipe sapa gelmez olarak nitelendirdi.

ULUSLARARASI OPERASYON VURGUSU

Saral, yaşananların uluslararası bir oyun olduğuna dikkat çekerek “Peker, yaptığı ipe sapa gelmez açıklamalarla iradesinin dışında Türkiye düşmanları ve içerideki bilumum şer ittifaklarının emrinde olduğunu ortaya koymuştur. Devletimiz gerekeni yapacak ve hiçbir güç bu ülkenin bu tarz hezeyanlarla sarsılamayacağını öğrenecek" dedi.

NE OLMUŞTU?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz çarşamba günü, partisinin grup toplantısında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Binali Yıldırım’a açık destek vermiş, Peker’in video serisini uluslararası bir tezgah olarak nitelendirmişti. Erdoğan, FETÖ ve PKK terör örgütlerinin üyelerini takip edip yakaladıkları gibi suç örgütü üyelerini de takip ettiklerini, yakaladıklarını anımsatmıştı. Peker bu sözler üzerine bir sonraki videoda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile tanışma sürecini anlatacağını söyledi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz