"Saracaoğlu taşınsın" diyen CHP'li Torun'a linç!

"Saracaoğlu taşınsın" diyen CHP'li Torun'a linç!

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nun şehrin dışına taşınması gerektiği yönnüde paylaşım yapan CHP'li Tuba Torun'u Sarı-Lacivertli taraftarların hışmına uğradı. Torun attığı tweeti gelen tepkiler üzerine sildi.

CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Avukat Tuba Torun, sosyal medyadan yaptığı stat yorumu nedeniyle büyük tepki çekti.

Fenerbahçe Ülker Stadı'nı örnek göstererek şehir içlerinde stat olmaması gerektiğini ifade eden CHP'li Torun, bunun ilkellik olduğunu savundu.

Torun, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Şehrin ortasında stat olmaz. Hele İstanbul gibi çarpık bir kentte hiç olmaz. Kadıköy deseniz daha da fena olmaz. Hafta içi yani Perşembeleri hayli hayli olmaz. Erkek akıl ürünü gerçek bir ilkellik. Bu da tez bite” ifadelerini kullandı.

TEPKİLERİN ARDINDAN TWEETİ KALDIRDI

Bu paylaşımının ardından Torun, Fenerbahçe taraftarlarının yoğun tepkisini çekti. Gelen sert tepkiler üzerine attığı tweeti silmek zorunda kalan Torun,  “Çok fazla destek mesaj geldiğini de bilmenizi isterim çünkü trafik bir yana gerçekten insanlar evlerinde işyerlerinde zorlanıyor maç günlerinde. Ama çarşı pazar daha fazla karışmasın diye, siliyorum twiti. Umarım bir gün kavgasız gürültüsüz, nefretsiz barışçıl yarışlarımız olur…” ifadelerini kullandığı bir paylaşım daha yaptı.

KÜFÜRLÜ MESAJI İFŞA ETTİ

Hakaret içerikli mesajlar ve tehditler aldığını da belirten Tuba Torun, kendisine yönelik küfürlü bir mesajın görüntüsünü paylaşarak, "Bu mesajı yayınladığım için çok üzgünüm. Ama bana 2 gündür gelen yüzlerce yüzlerce mesajdan yalnızca biri.. Sebebi tamamen şahsi bir fikir olarak yerleşim yerlerinde stat olmaması gerektiğini söylemem. Aslında mücadelemiz tam da bunun için" ifadelerini kullandı.

"FENERBAHÇE PROVOKASYON YAPACAK" İHBARI

Torun bir başka tweetinde ise “Bugün konuşmacı olduğum söyleşilerden biri iptal edildi. Fenerbahçe provokasyon yapacak ihbarı almışlar. Yüzlerce tehdit aldım. Evim stadın yanı. Kaç kere riskli hak mücadelesine girdim kılım kıpırdamadı. Hayatımda ilk kez evden çıkarken tedirginim.”

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz