Salgından sonra ilk konserde Yıldız Tilbe hayranlarını coşturdu

Salgından sonra ilk konserde Yıldız Tilbe hayranlarını coşturdu
NotHaber

Salgın başladıktan tam 1,5 yıl sonra ilk konser dün akşam yapıldı. Yıldız Tilbe seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla hayranlarıyla hasret giderdi.

Salgın tedbirlerinin 1 Temmuz’dan sonra esnekleştirilmesinin ardından, salgından sonra ilk Konser Yıldız Tilbe tarafından verildi. Harbiye Açık Hava Sahnesi’ndeki konsere vatandaşlar adeta akın etti. Konser alanına girmeden önce ateş ölçümü ve maske kontrolü yapıldı. Konserin başlamasıyla birlikte seyirciler adeta coştu.

“TEDBİRLER YERİNDE, KONSERLERİ ÖZLEDİK”

Konsere gelen müzikseverler heyecanlı olduklarını, tedbirler sayesinde kendilerini güvende hissetlerini söyledi.

Konsere gelen bir vatandaş, "Heyecanlıyız, uzun süreden beri ilk defa geliyoruz. Güzel olur umarım. Biz de deşarj oluruz. Açık hava olacağı için çok tedirgin değilim ama konsere ihtiyacımız da vardı" diye konuştu. Tedbirleri değerlendiren başka bir vatandaş ise, "Bence güvenlik sistemi gayet uygun. Ateş ölçümü ve maske dağıtımı yapılıyor. Bu süreç içerisinde insanların eğlenmesinde her hangi bir sorun olacağını zannetmiyorum. Açık havada olması koronavirüs şartlarında daha uygun" şeklinde konuştu.

TİLBE'DEN KORONAVİRÜS ŞAKASI

Uzun bir ayrılığın ardından hayranlarıyla buluşan Yıldız Tilbe, "Benim hiçbir yerim tutmuyor. Korona boyunca, Ay valla bak, şuralarım falan feci. Özlemişiz birbirimizi. Ne diyelim özletenlere şükürler olsun" dedi. Şarkılarıyla kalabalığı coşturan Yıldız Tilbe’ye seyirciler de eşlik etti.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz