Peker’in suikast iddiası sonrası kardeşi gözaltına alındı!

Peker’in suikast iddiası sonrası kardeşi gözaltına alındı!
NotHaber

Sedat Peker’in, Kıbrıslı gazeteci Kutlu Adalı suikastı için kardeşini görevlendirdiğini iddia etti, ardından Atilla Peker gözaltına alındı.

Organize suç lideri Sedat Peker, Kıbrıslı gazeteci Kutlu Adalı’nın suikastını Korkut Eken ve Mehmet Ağar tarafından planlandığını iddia etti. Peker, suikast için kendisinden iki suikastçı istendiğini, onlara kardeşi Atilla Peker’i gönderdiğini söyledi. Korkut Eken ile kardeşinin Kıbrıs’a gittiklerini aktaran Peker, suikastın o dönem gerçekleşmediğini ifade etti.

SUİKASTI BAŞKA BİR EKİP YAPTI

Peker, birkaç ay sonra suikastın başka bir ekip tarafından gerçekleştiğini Korkut Eken’den öğrendiğini söyledi. Peker, Korkut Eken ve Mehmet Ağar ile o dönemde birlikte olduklarını ve kendisine faili meçhuller yerine daha çok iş adamlarıyla ilgili işleri verdiklerini iddia etti.

KARDEŞİ GÖZALTINA ALINDI

Peker’in bu açıklamalarının ardından kardeşi Atilla Peker, Muğla’nın Fethiye ilçesinde korumasıyla birlikte gözaltına alındı. Atilla Peker'in arabasında ve kaldığı villada yapılan aramada ruhsatsız tabanca ile iki şarjör ele geçirildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz