Park halindeyken hareket eden otomobil bir kişiye çarptı!

Park halindeyken hareket eden otomobil bir kişiye çarptı!
NotHaber

İstanbul Sancaktepe'de aniden hareket eden park halindeki otomobilin yoldan geçen kişiyi altına aldıktan sonra bir evin duvarına çarpma anı güvenlik kameralarına yansıdı.

İstanbul’da Sancaktepe’de park halindeki bir Otomobil, henüz belirlenemeyen nedenle hareket etmeye başladı. Yokuş aşağı doğru geri giden otomobil marketten evine giden kişiyi altına aldıktan sonra bir evin duvarına çarparak durabildi. Güven kameraları o anları anbean kaydetti.

YARALI KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI Yaşanan olayın ardından bölgedeki vatandaşlar tarafından polis ve sağlık ekiplerine bildirildi. Vatandaşlarca otomobilin altından çıkartılan ve hafif yaralı olduğu belirtilen kişi hastaneye sevk edildi. Olayla ilgili çalışma başlatan polis araç sahibini gözaltına aldı. İfadesinde arabasını park ettikten sonra el frenini çektiğini belirten araç sahibi, sesleri duymasının ardından dışarı çıktığı sırada otomobilini park ettiği noktadan 3 bina uzakta olduğunu söyledi.

GÖZALTINA ALINAN ARAÇ SAHİBİ SERBEST BIRAKILDI Sürücü polis merkezinde ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Öte yandan Kaza anı sokakta bulunan bir evin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde bir otomobilin geri geri hareket ettiği, sokakta yürüyen bir kişinin ise otomobilden kaçmasına rağmen ezilmekten kurtulamadığı görülüyor. Otomobilin sokakta yürüyen kişiyi ezdikten sonra bir binaya çarparak durması ve çevredeki vatandaşlarında yardım amaçlı kaza yerinde toplanması güvenlik kamerasına yansıdı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz