Özhaseki: Bazı şehirlerde sanayiyi Suriyeliler ayakta tutuyor!

Özhaseki: Bazı şehirlerde sanayiyi Suriyeliler ayakta tutuyor!
NotHaber

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, bazı şehirlerde sanayiyi Suriyelilerin ayakta tuttuğunu belirterek “Sanayide işçi bulamıyorlar, bu adamlar en ağır işlerde çalışıyor” dedi.

Türkiye gündeminde Suriyeliler meselesi sıcaklığını korurken AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’den çarpıcı bir açıklama geldi. Özhaseki, mültecileri kimsenin gönderemeyeceğini önemle belirterek “Şimdi bazı şehirlerde sanayiyi onlar ayakta tutuyorlar. Gaziantep sanayisine gidin yüzbinlerce insan en ağır ve en zor işlerde çalışıyorlar. Kayseri sanayide de öyle" dedi. Kayseri TV’de bir programa konuk olan Özhaseki, mültecilerin Türkiye ekonomisine katkı sağladığını ifade ederek “Türkiye’de kimsenin içtiği bir tas çorba eksilmedi hamdolsun” diye konuştu.

“SURİYELİLERİ KİMSE GÖNDEREMEZ”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Suriyelileri göndereceğiz’ sözlerine atıfta bulunan Özhaseki, “Şimdi ne yapacaksınız? O son kalanları da Esat zalimi öldürsün diye bırakacak mısınız? İleri geri konuşuyorlar öyle. Öyle bir şeyin olacağını da kimse düşünmesin. Bunları kimse de gönderemez” dedi.

“GİDENLER GİDER, KALANI UYUM GÖSTERİR”

İki muhalefet lideri arasında geçen diyaloğu anlatan Özhaseki, “Muhalefet liderlerinden birisi diğer muhalefet liderlerinden birisine ‘Boşuna popülizm yapmayın, gönderemezsiniz” dedi. Evet, ne yazık ki öyle. İnşallah zamanı geldiğinde bir kısmı gider, kalanlarda uyum gösterirler” şeklinde konuştu.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz